/kozosseg/egy-magyar-srac-vegiggyalogol-amerikan-hogy-penzt-gyujtson-a-heim-pal-korhaznak/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Egy magyar srác végiggyalogol Amerikán, hogy pénzt gyűjtsön a Heim Pál Kórháznak

A 25 éves Nagy Dávid már túl van a több mint 5 ezer kilométeres út felén.
hirdetés

Elképesztő kalandra vállalkozott egy magyar srác. Úgy döntött, keresztülsétál az Egyesült Államokon.

A 25 éves Nagy Dávid blogot vezet az útról, és videókat tesz közzé Youtube-on és a Facebook-oldalán erről a valódi teljesítménytúráról.

David Nagy

Időközben már a 2000.kilómétert is elhagytam Salemnél. Kansas következik s majd Colorádó aztán Utah,Nevada,California. Azaz a legmelegebb szakasz következik és egyben a legveszélyesebb is. Alig várom...

Magáról azt írta a bemutatkozásában, hogy szeret utazni, eddig már több mint 25 országban járt. 18 évesen fogta magát, Hollandiába költözött, majd később Kanadában - ott szerette meg a túrázást. 2016 decemberében hazajött.

hirdetés

A blogjában azt írta, látott néhány olyan posztot, amelyben az szerepelt, hogy többen is keresztülsétáltak már az Egyesült Államokon,a hivatalos adatok szerint 39-en teljesítették a távot, és volt, aki adományokat is gyűjtött a túrával.

"Amikor ezt láttam, hogy 39 ember teljesítette, akkor elgondolkodtam, hogy miért is csak ilyen kevesen teljesítették, de az igazi kérdés, mennyien kezdték el? Mai napig is rengetegen vágnak neki, több százan évente. Valószínű azóta már nőt a célba érők száma és amire én is célba érek 1-el megint csak nőni fog.

Majd egyszer csak jött egy sugallat, Dávid te leszel a következő, és az első Magyar aki végig sétál ezen a kontinensen. Így jobban utánajártam a dolgoknak és elhatároztam, neki vágok! "

Nagy Dávid néhány elődjéhez hasonlóan adománygyűjtéssel köti össze az utazást: a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára gyűjt pénzt.

Dávid Azt írta nekünk: "Jelenleg már 2500 km-t is letapostam". A New York és Los Angeles közti táv felén már túljutott.

David Nagy

Sziasztok! A feltett kérdéseitekre a válaszok! :) ?Eldavido? ?Travel the world ? ?Walking across USA 2018 www.eldavido.webnode.hu Iratkozzatok fel a youtubeon: www.youtube.com/c/eldavido...

VIDEÓ: Nagy Dávid Washingtonban:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk