hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Egy csapat önkéntes összefogott, hogy kitakaríthassák a János Kórház teraszát

Az egész történet egy Facebook-poszttal kezdődött, amiben az egyik szervező megemlítette, hogy a kórháztól már öt napja hiába várják a választ a megkeresésükre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 18.

hirdetés

Egy Facebook-poszttal indult, végül valóságos mozgalommá nőtte ki magát a kezdeményezés, aminek az volt a célja, hogy néhányan összefogtak és felajánlották a János Kórháznak, hogy ingyen kitakarítják a gyomokkal benőtt, piszkos, rendezetlen teraszt. A poszt közzétevője jelezte, hogy írásban jelentkezett a kórház igazgatójánál, választ viszont 5 nap elteltével sem kapott.

A poszt egy nap leforgása alatt elég nagy figyelmet kapott a közösségi oldalon, több mint ezren osztották meg és sok százan lájkolták, ma pedig kiderült, hogy az üzenet végül célba is ért. A frissített szövegben olvasható, hogy a kórház jelezte együttműködési szándékát, és a közeljövőben várják a kis létszámú önkéntes takarítóbrigádot.

"Amit fontos tudni: komolyan segítő szándékkal készülünk, a környezet tisztává és kellemesebb hangulatúvá varázslása a célunk, az ott tartózkodó betegek és dolgozók érdekében. Nem mehetünk sokan, sem nagy hanggal, hiszen ott betegápolás folyik, ezt mindenképpen tiszteletben kell tartanunk" - áll a posztban. Valószínűleg hallunk még erről a remek kezdeményezésről, legalábbis a szervezők azt ígérik, hogy folyamatosan tájékoztatnak mindenkit a fejleményekről.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk