hirdetés

Egy akár életre is kelhet az IKEA-ban a mintegy 800 magyar gyerekrajz közül

A gyerekrajz-pályázat után készült játékok árát az IKEA a gyermekekkel foglalkozó szervezetek, alapítványok támogatására fordítja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 12.

hirdetés

Az IKEA gyerekrajz-pályázata évek óta nagy népszerűségnek örvend. Idén ismét az ifjú játéktervezőké volt a terep az IKEA-ban. Októberben is ceruzát és zsírkrétát ragadtak a gyerekek, hogy papírra vessék álmaik figuráját. A három magyarországi áruházban összesen 778 rajz készült, ezek egyike akár a jövő évi győztesek egyike is lehet.

A helyi győztes rajzok kiválasztásában minden IKEA FAMILY tag segíthet, aki legkésőbb október 30-ig regisztrált. A szavazás az IKEA FAMILY internetes felületén elérhető november 5-26 között. Minden áruházból 5 alkotás továbbjut a nemzetközi fordulóba, Magyarországról 15 ifjú játéktervező kerül majd be a végső döntőbe. A nemzetközi mezőny 6 legjobb alkotásából valódi puha játékfigurák készülnek, melyeket 2019 karácsonya előtt lehet majd megvásárolni az IKEA áruházakban.

A gyerekrajz-pályázat puha játékainak eladásából befolyt teljes összeget az IKEA gyermekekkel foglalkozó szervezetek, alapítványok támogatására fordítja.

A tavalyi kollekcióból származó több mint ötmillió forintot 12 magyarországi szervezet számára ajánlotta fel a svéd lakberendezési vállalat.

A puha játékfigurák idei kollekciójának darabjai november végétől elérhetőek az IKEA áruházakban.

hirdetés

Bővebb információk és a rajzok megnézhetők, és szavazni is lehet rájuk ITT.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk