hirdetés

KÖZÖSSÉG

Csodálatosan tette helyre a csöppség a rasszista eladót

Amikor a kis Sophia egy fekete babát választott a játékboltban, a pénztáros meg akarta győzni, hogy válasszon másikat.
Elite Daily - szmo.hu
2017. április 04.

hirdetés

Brandi Brenner és férje, Nick megígérték a kislányuknak, hogy vásárolnak neki egy játékbabát jutalmul, amiért elhagyta a pelenkát. A kis Sophia ki is választott egy fekete babát, és boldogan vitte a pénztároshoz.

A bolti alkalmazott azonban kötekedni kezdett.

Először megkérdezte, ajándékba vette-e a babát. A kislány értetlenül fogadta a kérdést, mire a mamája gyorsan elmagyarázta, hogy a baba jutalom.

Erre a pénztárosnő győzködni kezdte a csöppséget, hogy válasszon inkább olyan babát, aki jobban hasonlít rá.kislany

„Ez a baba nem is olyan, mint te!” - mondta a nő. A szülők hirtelen nem is tudták, hogyan oldják meg a kínos szituációt. De fölösleges volt aggódniuk, mert Sophie helyre tette a rasszista pénztárost:

hirdetés
"
De olyan! Ő orvos, és én is orvos vagyok. Én szép lány vagyok, és ő is szép lány. Látod, milyen szép a haja? Láttad a sztetoszkópját?

A pénztáros erre gyorsan megadta magát, de már elkésett. Brandi megosztotta az esetet a Facebookon, és a poszt villámgyorsan elterjedt az egész világon. Az anyuka ezzel zárta sorait:

"
Ez az eset megerősített abban a meggyőződésemben, hogy a bőrszínnel kapcsolatos ellenérzéseink nem velünk születnek. Sokféle bőrszín létezik, ahogyan a hajunk és a szemünk színe is más és más, de minden árnyalat egyformán gyönyörű.

Címkép: Facebook


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk