/kozosseg/cicakkal-alvo-onkentes-nagypapa-millios-adomany-allatvedelem/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Világsztár lett a cicákkal alvó önkéntes nagypapa, milliókat hozott a menhelynek

Pedig ő tényleg csak azért van ott, mert szereti a cicákat. A fotóit eddig 80 ezren lájkolták, az emberek egyszerűen imádják. Mutatjuk a képeket és a videót.
CNN." style="color:#333">
CNN. Fotó: Facebook - szmo.hu
2018. szeptember 22.

hirdetés

A 75 éves nyugdíjas tanár, Terry Laurmen fél évvel ezelőtt sétált be a Wisconsin állambeli Safe Haven Állatmenhelyre. Főleg beteg, vagy valamilyen fogyatékossággal élő cicákat ápolnak ott, és gazdát keresnek nekik.

A 75 éves nagypapa egyszerűen csak leült a cicák közé - a menhely különlegessége, hogy nincsenek ketrecek, a cicák szabadon sétálnak -, simogatta, becézgette őket, aztán többnyire egy-egy macskával az ölében elnyomta az álom.

Másnap visszajött, és onnantól kezdve minden nap. A menhely munkatársai annyira megszerették, hogy már el se tudnák képzelni a napot nélküle. Készítettek róla "cicaaltatás" közben egy csomó fotót, és feltették a Facebookra. Az emberek pedig odavoltak érte: már 80 ezer lájkot kapott a legjobb fotókból álló sorozat, és 30 ezer dollár, azaz 8 millió forint gyűlt össze adományokból a menhelynek.

A bácsi nem érti, mi ez a nagy felhajtás körülötte, azt mondja, ő csak szereti a cicákat, de nagyon örül, hogy ennyi pénzt gyűjtött össze a fotóival. A menhely vezetője szerint egyébként ha egy cicát Terry ölében szunyókálva lefotóznak, és posztolnak, legkésőbb két napon belül gazdára talál.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk