hirdetés

KÖZÖSSÉG

Büfékocsival viszik házhoz az ételt a légikísérők Londonban

Elsősorban jótékonysági célt szolgál, másodsorban nem akarják, hogy légiutas-kísérőik kiessenek a gyakorlatból, harmadrészt meg azért, mert poén.
Fotó: Represented by ZUMA Press / Northfoto - szmo.hu
2020. december 10.

hirdetés

Ha már egyszer a koronavírus-járvány miatt nem repülhetünk, az egyik légitársaság tesz róla, hogy a repülés élménye házhoz jöjjön - legalábbis egy kis szelete. Az Easyjet ugyanis olyan ételkiszállítást indít, amely a repülőket idézi:

tetőtől talpig uniformisba öltözött légiutas-kísérők tolják majd házhoz kis büfékocsin a megrendelt ételt. Természetesen ez is a repülős kínálatot követi majd: rágcsák, magok, olivabogyó, Martini, gin és prosecco is lesz a "fedélzeten"

- írja a Daily Mail.

Amennyiben pedig az emberbe mindezek láttán belehasít a fájó élmény, hogy milyen rég látott biztonsági bemutatót, azon is tudnak segíteni az utaskísérők:

kérésre bárkinek előadják, hogyan kapcsolja be az övét, és hogy kell felvenni az oxigénmaszkot.

hirdetés

Az akciót úgy reklámozzák, mint a világ első büfékocsis házhozszállítása, és nem is véletlen, hogy ez az első: valószínűleg nem ez a legkézenfekvőbb módja annak, hogy vegyünk egy marék mogyorót, ám természetesen más, magasabb célt szolgál a kezdeményezés: a Deliveroo nevű futárcéggel karöltve

arra szeretnék a vicces akcióval kérni a szolgáltatást igénybe vevőket, hogy az ételrendeléssel támogassák az Age UK nevű jótékonysági szervezetet, amely egy időseket támogató kezdeményezés.

A büféskocsit december 17-én és 18-án lehet majd házhoz rendelni Londonban.

Másrészt remek reklám ez az Easyjetnek is, akik szerint így legalább a légiutaskísérőik is edzésben maradnak, míg minden visszatér a rendes kerékvágásba, és ismét tíz kilométer magasban tehetik majd meg mindezt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk