hirdetés

KÖZÖSSÉG

Budapesti hipermarketben élesztettek újra egy nőt a bolt dolgozói

A kiérkező mentők a helyszínen ugyan nem tudták megköszönni az életmentők segítségét, de remélik, hogy posztjuk által eljut hozzájuk is az üzenet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 27.

hirdetés

Civilek lélekjelenlétén, talpraesettségén és emberségén függött annak a vásárlónak az élete, aki összeesett egy fővárosi boltban és újraélesztését a mentősök telefonon koordinálták egészen a kiérkezésükig.

Több helyi alkalmazott is azonnal a beteg segítségére sietett és gyors betegvizsgálat után, a mentésirányító instrukciói alapján azonnal megkezdték a nem lélegző beteg újraélesztését – írja megindító köszönőlevelében az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

"Összeesett nőhőz riasztották a budapesti mentőket az egyik belvárosi hipermarketbe. Több helyi alkalmazott is azonnal a beteg segítségére sietett és gyors betegvizsgálat után, a mentésirányító instrukciói alapján azonnal megkezdték a nem lélegző beteg újraélesztését.

A pillanatok alatt kiérkező központi esetkocsi azonnal átvette és emelt szinten folytatta a beavatkozást, amit a bejelentők továbbra is segítettek! A küzdelem még sokáig tartott a beteg életéért, de végül az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt. Az ellátást végző mentőegység a helyszínen nem tudta megköszönni az életmentők segítségét, de remélik, hogy így eljut hozzájuk is az üzenet", számolnak be.

A gyors segítségnyújtásnak köszönhetően az asszonyt stabil állapotban szállították kórházba.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk