hirdetés

KÖZÖSSÉG

Botrány a kolumbiaiak meze miatt

A kolumbiai női bringások meglepő mezben álltak rajthoz Olaszországban. Közelebbről azért más, mint elsőre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. szeptember 15.

hirdetés

Megdöbbentette a sportvilágot a kolumbiai női kerékpáros-válogatott meze, amit a hétvégén mutattak be az olaszországi Giro Toscana kerékpárversenyen.

A mezen ugyan ott van a kolumbiai sárga és piros szín is, azonban a középső rész messziről olyan, mintha a lányok anyaszült meztelenül álltak volna ki.

1

2

hirdetés

A Twitteren azonnal nagyon népszerűek lettek a képek, igaz, azt mindenki csak találgatta, hogy vajon a testszínű ruhák bevetése egy ügyes reklámfogás, vagy tényleg komolyan gondolták az új dizájnt.

A kerékpáros csapat tagjai azt mondták, ők viccesnek találják a mezt, ami vitatott ugyan, de mindenképp kuriózum. "Nem szexinek érzem magam benne, hanem úgy, mint egy profi kerékpárversenyő." - fogalmazott egyikük.

VIDEÓ: a kerékpáros lányok szerint vicces a mezük

A mezt szponzoruk, Bogota városa találta ki, és egész évben ebben versenyeznek majd Kolumbiában és külföldön is.

Persze csak akkor, ha nem lép közbe a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség, amelynek elnöke, Brian Cookson máris bejelentette, vizsgálják az ügyet. "Ez teljes mértékben elfogadhatatlan.” - nyilatkozta.

Többen felidéztek egy 2010-es hasonló botrányt Franciaországból, amikor férfi kerékpározók álltak ki eléggé sajátos mezben.

3

4

Ha érdekes volt a cikk, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk