/kozosseg/bokrok-kozott-hagytak-ujszulottkent-30-ev-utan-talalkozott-eloszor-a-feltestvereivel/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Bokrok között hagyták újszülöttként, 30 év után találkozott először a féltestvéreivel

Az amerikai nő 18 éves koráig nem is tudta, hogy örökbefogadták. Most, hogy megismerte két családtagját, már teljesnek érzi magát.
hirdetés

Jessica Hicks élete úgy kezdődött, ahogy sajnos sokaké: szülei lemondtak róla és magára hagyták. Egy 1990. május 7-i újságcikk szerint

egy kék takaróba burkolva találták meg a bokrok között egy üzleti komlexum közelében a kaliforniai Irwindale városában alig pár órával a születése után. Nem volt senkije és semmije, még neve sem.

Tizenöt hónapos koráig kellett várnia arra, hogy végre családban nevelkedhessen. Tizennyolc éves koráig nem is tudta, hogy nem azok az igazi szülei, akikkel addig élt. Amikor viszont ez kiderült, mindenáron fel akarta keresni a szülőanyját és biológiai apját.

Nyomozása során megtudta, hogy édesapja sajnos már nem él, az édesanyjával pedig egyelőre nem tudott kapcsolatba lépni.

Egy DNS-tesztnek köszönhetően viszont megtalálta két féltestvérét, akikkel apai ágon rokonok egymással. Vasárnap látták először egymást életükben, és természetesen nagyon meghatóra sikerült a találkozás.

"Ez fantasztikus! A múltról nem tudok beszélni senki nevében, de nagyszerű, hogy most megismertük egymást" - mondta az egyik féltestvér, David.

hirdetés

"Azt éreztem, hogy bár fogalmam sincs, min ment keresztül, a történetét hallva nem akartam, hogy úgy érezze, visszautasítom őt" - mondta a lánytestvér, Nicole, később hozzátéve, hogy szerinte ha az édesapjuk élne, ő is nyitottan állna Jessicához.

"Ez sokat jelent nekem, mert az életem nagy részében folyton visszautasítást kaptam"

- mondta könnyek között Jessica.

A 30 éves nőnek egyébként már van saját családja, hat gyereket nevel, de mindig úgy érezte, hogy valami hiányzik az életéből. Ezért most nagyon hálás, hogy végre megismerhette a féltestvéreit.

"Ugyan még nem beszéltem az édesanyámmal, de most már teljesnek érzem magam. Már nem nézek a tükörbe és kérdezem azt magamtól, hogy ki vagyok"

- mondta.

VIDEÓ: A féltestvérek első találkozása

Forrás: Peoplehirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk