hirdetés

KÖZÖSSÉG

Bill Gates is bevállalta a jeges vizet

A Microsoft alapítója elfogadta Mark Zuckerberg kihívását, és az adományozás mellett a vödör jeges vizet is magára borította. Mutatjuk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 16.

hirdetés

Bill Gates nem ijedt meg egy vödör jeges víztől, méltó módon teljesítette Mark Zuckerberg kihívását.

VIDEÓ: Bill Gates így borította le magát a jeges vízzel

Az egyre népszerűbb internetes vizes-videós őrületet ő is bevállalta, sőt továbbadta a felhívást. Mint arról mi is beszámoltunk, rengeteg ismert ember adta a nevét egy jó célhoz. Az akcióval az amiotrofiás laterálszklerózis (ALS) nevű, az izommozgásért felelős idegsejtek pusztulásával járó, halálos betegségre szeretnék felhívni a figyelmet, mégpedig olyan módon, hogy egy-egy vödörnyi jéghideg vizet borítanak magukra.

bill1

hirdetés

Mark Zuckerberg szintén Facebookon mutatta meg saját jeges videóját, majd a tech iparág három kiemelkedő szereplőjét, a microsoftos Bill Gatest, a szintén facebookos Sheryl Sandberget és a netflixes Reed Hastings-t is kihívta ugyanerre. Ennek a felhívásnak tett eleget most Bill Gates.

A Microsoft alapítója nemcsak a vödör vizet borította magára, hanem a betegségben szenvedők megsegítésére adományozott is.

Az akció vélhetőleg tovább folytatódik, hiszen Gates is újabb három embert hívott ki. Elon Musk, Ryan Seacrest és Chris Anderson bizonyíthatja bátorságát és nagyvonalúságát.

billzaro

Ha érdekes volt a cikk, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk