hirdetés

KÖZÖSSÉG

Benedek Tibor tiszteletére graffitit festettek fel egy vonatra

Néhány kommentelő szerint ez rongálás és még ronda is. Szerinted maradjon?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 25.

hirdetés

Felirattal tisztelgett a nemrég elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó emléke előtt egy ismeretlen.

Erről a magyar férfi vízilabda-válogatott Facebook-oldalán számoltak be.

Benedek Tibort sokan szerették és tisztelték, az egyik legnépszerűbb magyar sportoló volt, és sokan már életében legendaként tisztelték. Nemrég például felmerült, hogy az ő nevét vegye fel a Duna Aréna.

"Napi Tibor rovatunkat - az olvasók kérésének engedve - Benedek Tibor végső búcsúztatásáig meghosszabbítottuk" - írják, majd így folytatódik a poszt:

hirdetés

"Valahol Magyarországon, 2020 júniusának vége felé.

Amit látnak, azt tulajdonképpen rongálásnak hívják. Mégsem ez jutott eszükbe a vasút dolgozóinak, amikor meglátták. A kérdés jogos: mi történjen ezzel a graffitivel? Szerintünk maradjon!!!"

A képet egy MÁV-dolgozótól kapta a szövetség.

A hozzászólók többsége szerint maradjon a graffiti. Többek közt azzal indokolják, hogy ezzel is egy élő legendára emlékezhetünk, ha meglátjuk.

Mások azonban azzal érvelnek a felfújás ellen, hogy ez bűncselekmény, ez valóban rongálás "és ronda is, sokkal inkább egy díszes mozdonyt érdemelne, olyat, amíg az évfordulókra készít a vasút".

A kommentelők között akadt, aki azt írta:

"Gyűlölöm, mikor a szép, viszonylag új kocsikat összefirkálják. Azonban erről még véletlenül sem a rongálás jut eszembe, remélem marad!"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk