hirdetés

KÖZÖSSÉG

Balázsék gyűjtenek a kétgyerekes családnak, akik elvesztették mindenüket

Leégett a lakásuk, amelyet egy élet munkájával építettek. Márciusig van hol lakniuk. Egy mobilházra indult a gyűjtés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 17.

hirdetés

Rengeteg rászoruló család ír nekünk levelet, hogy segítsünk nekik - írják Balázsék a Morning Show oldalán. Mindenkinek persze nem tudnak segíteni, de van néhány olyan történet, amikor megpróbálják. Ilyen annak a kétgyermekes családnak is a története, akiknek leégett a házuk és márciustól nincs hol lakniuk. Felhívták Elvirát, az anyukát, hogy elmesélje mi történ velük.

Balázsék kérése

Egy hete Majosházán porig égett egy kétgyermekes család háza. Mindössze 2-3 hónapig létezett a kemény munkával, sok áldozattal fölépített élettér. Elvira az anyuka pedagógiai asszisztens, a férje mentálhigiénés szakember.

A család folyamatosan albérletből albérletbe költözött, majd hosszú évek spórolása után szülői segítséggel vettek egy kis telket, amin már volt egy kis ház, amihez hozzáépítettek.

A lakáson volt biztosítás, de mivel hitel is, így a bank vitte a biztosítási pénzt. Tavaly egész nyáron Olaszországban dolgoztak, elvállaltak minden munkát, hogy téliesíteni tudják a házat, novemberben sikerült nekik összehozni.

Reggel elmentek a gyerekekkel iskolába, oviba, majd fél egykor hívták őket, hogy leégett a házuk.

hirdetés

A kislányuk már 10 éves, felfogja, hogy mi történt, de esténként rászakad az ég, hiányolja a kedvenc babáját, amit Elvira csinált neki, és bent égett. A kisfiú nem érti miért nem mennek haza, szeretne a vonatával, meg a játéksínjeivel játszani.mobilhaz1

Mindenük odalett, minden emlékük. Soha nem jártak nyaralni, állandóan erre a házra kuporgattak.

Most március végéig van hol lakjanak, mert egy iskolai osztálytárs felajánlott nekik egy lakást, de utána menniük kell. Szeretnénk nekik segíteni, egy mobil házzal, ha megteheted kérlek segíts ennek a családnak! Erre a célra lett létrehozva egy számlaszám, amit alább láttok. Kérlek benneteket osszátok meg ezt a posztot és ha tudtok segítsetek!

Nagyon köszönöm. Balázs

Magnet Bank /16200199-11528335 - Elvira Baksai

Magnet Bank / külföldi utaláshoz: HU31 16200199-11528335-00000000, SWIFT: HBWEHUHB - Elvira Baksai

Korábban utánajártunk, hogy mennyibe is kerülhet egy mobilház, és milyen lehetőségei vannak annak, aki egy ilyen épületben szeretne lakni.

"Egy tényleg minőségi, téliesített, akár 30-40 éves használatot is kibíró mobilház ára 3 és fél, de inkább 4 millió forintnál kezdődik." Ebben még nincs benne a berendezés, és az egyéb költségek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk