hirdetés

KÖZÖSSÉG

Az utolsó pillanatig ölelte K-9-es kutyáját az őrmester, amikor elaltatták

A szívbemarkoló pillanatról fotó is készült, amit több ezren osztottak meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 10.

hirdetés

Kyle Smith őrmester 2012-en, Kirgizisztánban szolgált együtt Bodzával. A K-9-es német juhász Smith szerint igazi "gyengéd óriás" volt, "a világ legkedvesebb kutyája. A katona szerint olyan békés jószág volt, hogy ha nem erre képezik ki, soha nem lett volna képes bántani senkit.

Az őrmester később Bodza helyett egy másik kutyát kapott, de amikor Bodzát nyugdíjazták, a felettesei engedélyezték, hogy a kutya újra hozzákerüljön. Tavaly októberben azonban a kutya furán kezdett mozogni. A katona először nem gondolt semmi komoly bajra, de sajnos nemsokára kiderült, hogy Bodzának degeneratív myelopathiája van. Sajnos ez egy súlyos gerincbetegség, ami óriási fájdalmat okoz az állatnak - és ráadásul gyógyíthatatlan.

Az őrmester talán élete legnehezebb döntése elé került, de végül úgy döntött, hogy Bodzát altassák el.

"
Megöleltem, és mondtam neki, mennyire szeretem, és mennyire hiányozni fog”

– mondta el Smith a Channel 9 televízió híradójának.

"
Egész végig a karjaimban tartottam. Soha életemben nem sírtam ennyit"

- emlékezett vissza a pillanatra.

hirdetés

Az Inside Editon videója:kuty1kuty2kuty3

A felettesei éppen akkor értek oda az állatorvoshoz, amikor Bodza elpusztult. Simth őrmester próbálta elrejteni, mennyire megrázta hűséges társának elvesztése, hogy ne lássák rajta a parancsnokai az elfogódottságát. Parancsnoka azonban azonnal azt kérdezte, hogy hol van egy amerikai zászló.

„Kell egynek lenni az épületben. Azonnal keressék meg nekem" - rendelkezett a magas rangú tiszt, majd amikor kerítettek neki egy lobogót, tüstént kutya testére terítette. Ekkor készült a fotó, amin azt látni, ahogy Smith még utoljára megöleli Bodzát, hogy végső búcsút vegyen tőle. A szívbemarkoló pillanatról készült képet több ezren osztották meg a közösségi oldalakon.

Forrás: 24.hu / Inside Editon


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk