/kozosseg/az-utcara-kerulhet-a-kerekesszekes-webradios-ha-nem-segitenek-rajta/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Az utcára kerülhet a kerekesszékes webrádiós, ha nem segítenek rajta

Kétségbeesett levélben kért segítséget. Most te is segíthetsz neki, mutatjuk, hogyan!
Blikk - szmo.hu
2017. április 11.

hirdetés

"Utolsó segélykiáltásként" küldte el levelét a Blikknek egy súlyosan beteg mozgássérült férfi. Az egykor webrádiósként dolgozó Tibort és feleségét az a veszély fenyegeti, hogy utcára kerülnek, mert a lakásuk tulajdonosa minden figyelmeztetés nélkül felmondta a bérleti viszonyt.

Szerkesztőségünk figyelmét Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című díjnyertes magyar film szintén mozgássérült főszereplője hívta fel a levélre. Mint írta, ő közeli barátja a levél írójának.

A levelet változtatások nélkül közöljük:

"Teljes kétségbeeséssel fordulok az Önök nyilvánosságához. Sajnos szüleink már nem élnek, így nincs kihez fordulnunk segítségért. Gyálon lakunk feleségemmel albérletben, és

a lakás tulajdonosa felmondta a bérleti viszonyt. A bérleti és rezsiköltséget pedig becsülettel pontosan fizettem, zavaró cselekedet sem tettünk.

hirdetés

Már lassan két hónapja keresek kiadó lakást, és vagy nem akadálymentes, vagy horrorisztikusan magas a bérleti díj. Kerekesszékes mozgáskorlátozott vagyok, feleségemmel együtt 130 000 forintból kell megélnünk. Mivel súlyos, E kategóriába tartozó kerekesszékes rokkant vagyok, teljesen kiszolgáltatott állapotban élem mindennapjaimat. Folyamatos orvosi ellátásra van szükségem, s olyan prózai problémákkal is meg kell küzdenem, mint a tisztálkodás, vagy akár olyan, egy átlagember számára teljesen természetes dolog, mint az illemhely használata.

A halálos ítéletem lenne aláírva, ha fedél nélkülivé válnék. Ezért gondoltam, hogy utolsó jajkiáltásként a nyilvánossághoz fordulok.

Mivel problémás a helyzetem, egy önkormányzati lakás oldaná meg az életem. Május 16-án kell az idegsebészetre mennem, ahol kiderül, mikorra jegyeznek elő műtétre. Mind a két kezemben alagút szindróma, illetve nyaki gerincsérvem van.

Kérem támogató segítségüket.

Tisztelettel: Tóth S. Tibor"

Aki bármilyen módon tud segíteni Tibornak és feleségének, az a b.tothstibor@gmail.com e-mail címen veheti fel velük a kapcsolatot.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk