/kozosseg/az-eotvos-jozsef-gimnazium-diakjai-ballagasra-nem-viragot-hanem-egy-fontos-dolgot-kertek/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Az Eötvös József Gimnázium diákjai ballagásra nem virágot, hanem egy fontos dolgot kértek

A ballagás az egyik legfontosabb lépés a felnőtté válásunk felé. Felelős, szolidáris felnőttként szeretnénk élni. Köszönjük, hogy támogattok ebben a célunkban - írták üzenetükben.
hirdetés

Az Eötvös József Gimnázium ballagó diákjai azt kérik családjuktól, barátaiktól, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal, hanem valami egészen más módon támogassák őket.

Úgy érzik, hogy a virágokra szánt összegek sokkal fontosabb célokra kellenek, ezért egy felhívást tettek közzé.ballag2

Kedves Ismerőseim!

Május 6-án elballagok, búcsút veszek az iskolámtól. Osztálytársaimmal úgy döntöttünk, hogy szeretnénk fogyatékos fiatalokon segíteni a ballagásunk alkalmából.

"
Azt kérjük minden rokonunktól, ismerősünktől, hogy a ballagási virágra szánt összeget vagy egy részét inkább jótékony célra fordítsák, segítsék a KézenFogva Alapítvány munkásságát.

Én is ezt szeretném kérni Tőletek. Az akciónkat úgy hívjuk: KézenFogva Ballagunk!

A KézenFogva Alapítvány 23 éve dolgozik a fogyatékos emberek és családjaik életének élhetőbbé tételéért. Egyik programjukkal megváltozott munkaképességű, sérült fiataloknak segítenek munkához jutni és így önálló életet kezdeni. Mi is ebben szeretnénk segíteni, a rokonainkat, barátainkat is megszólítva, Veletek közösen. Nagyon örülnénk, ha minél több adomány gyűlne össze a kezdeményezésünkre! Természetesen őszintén örülök annak is, ha jelen vagytok és bármilyen gesztussal hozzájárultok, hogy ez egy szép nap legyen.

hirdetés
"
A virágcsokrok terhe helyett pedig büszkén viselem majd a kezdeményezés kitűzőjét, ami azt szimbolizálja, hogy egy különleges módon segítettem és méltó lépést tettem a felnőtté válás felé.

Előre is köszönöm, hogy támogattok ebben a célomban!

Az adományokat ITT tudjátok felajánlani, akár már most is. Nem kell vele a ballagásig várni. Ugyanitt megismerhetitek a velem együtt ballagó diáktársaimat is. A honlapon egy kis üzenetet is hagyhattok nekünk. Segítsetek velünk együtt!

Forrás: Eduline.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk