/kozosseg/atlagos-unnep-helyett-a-legemlekezetesebb-szulinap-lett-jelnyelven-koszontottek-fel-a-pincernok-a-4-eves-siket-kisfiut/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Átlagos ünnep helyett a legemlékezetesebb szülinap lett – jelnyelven köszöntötték fel a pincérnők a 4 éves siket kisfiút

Olyan kedves meglepetéssel álltak elő, hogy még az anya is elsírta magát.
hirdetés

Már több ezren megosztották a Facebookon azt a CBS News videót, melyen Octavius Mitchell 4. születésnapjából percek alatt egy átlagos ünnep helyett a legemlékezetesebb szülinap lett.

Édesanyja beszámolója szerint a gyermek halláskárosodással született, s nagyon helyes kisfiú: energikus, vidám. A nő a Texas Roadhouse étterembe vitte Octaviust a minap, hogy megünnepeljék a születésnapját. Az itteni pincérek rendszerint énekelnek az épp aktuális ünnepeltnek, s az egyik pincérnő felfedezte, hogy a kisfiú is aznap szülinapos, s azt, hogy az anyuka épp jelnyelvvel kommunikál a fiával.

A pincérnő és kolléganője gyorsan felmentek a YouTube-ra, hogy megtanuljanak pár kifejezést jelnyelven, s így köszöntötték fel a fiút.

Az édesanyának különösen jólesett a gesztus, mivel elmondása szerint általában mindenki hülyének nézi őket, miközben mutogatva beszélgetnek egymással. Íme a videó:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk