hirdetés

KÖZÖSSÉG

Annyi anyateje van a kismamának, hogy százaknak jut belőle

A kaliforniai anyukának hiperlaktációs szindrómája van, már több 500 litert adott rászoruló kisbabáknak, de hűtője is tele van a lefagyasztott tejével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 28.

hirdetés

A Kaliforniában élő Tabitha Frostnak hiperlaktációs szindrómája van, háromszor annyi teje van, mint egy átlagos anyának. Háromóránként kell lefejnie a tejét. Éppen ezért, már több 500 litert adott belőle rászoruló kisbabáknak, de hűtője is tele van lefagyasztott tejével – írta a Mirror.

A háromgyermekes családanya az Instagram-oldalán mesélte el történetét. „Amikor az első gyermekem született, még nem tudtam, hogy mi a normális, így egyszerűen lefagyasztottam tejemet. Aztán a másodiknál, amikor szoptatási tanácsadóm látta, hogy nagy mennyiségű tejet fejek le a kórházban, javasolta, hogy adományozzam el a felesleget.”

Tabithának e tej kifejése szinte főfoglalkozássá vált, naponta legalább három órát tölt vele, de nem kevés ideje megy rá a tej csomagolására, valamint felszerelésének fertőtlenítésére. Ő táplál például egy ikerpárt, akik vérzékenységgel születtek és kizárólag anyatejet kaphatnak, édesanyjukat viszont meg kellett műteni, és emiatt elment a teje.

hirdetés

Instagram-oldalán sok dicséretet kap, de Tabitha Forst hangsúlyozza, hogy történetét azért posztolta, hogy felhívja a figyelmet az anyatej-adományozásra.

„Mindig szerettem másoknak segíteni, és büszke vagyok erre a sikerre.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk