hirdetés

KÖZÖSSÉG

Akció vasárnap: szemeteszsákkal és kesztyűvel a Duna megmentéséért

Te is segíthetsz, hogy a Duna-part egy kis szakasza megszabaduljon a szeméttől.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 15.

hirdetés

Szemeteszsákkal és kesztyűvel a Duna megmentéséért! – címmel Dunamentő kalandot szervez a JÖN Alapítvány, a World Cleanup Day 2018 alkalmából.

A szeptember 16-i, 10 órakor kezdődő rendezvénnyel kapcsolatban ezt írták:

“Gyere el egy vasárnapi Dunamentő kalandra a World Cleanup Day 2018 alkalmából, amikor együtt megtisztítjuk a budapesti rakpart legszemetesebb helyszíneit. Használjuk ki a folyó alacsony vízállását, különben a szemetet a víz viszi el".

"Hozd el barátaidat és találkozzunk szeptember 16-án, vasárnap délelőtt 10 órakor a Szabadság híd pesti hídfőjénél, a Fővám téren" - kérik.

Szemeteszsákot és kesztyűt a helyszínen adnak, de kérik, hogy aki tud, vigyen magával is. A szelektíven gyűjthető hulladékot pedig megfelelő helyre fogják elszállítani.

hirdetés

A hivatalos útvonalat a JÖN Alapítvány önkéntesei fogják biztosítani és irányítani. Az 3 és fél kilométeres szakaszt három részre osztották, így mindenki megtalálja a számára tetsző távot:

Az esemény főszervezője, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (JÖN Alapítvány). Az esemény főtámogatója, a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

A szemétszedési akció Facebook-esemény itt.

Forrás és bővebb információk: Hulladékvadász


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk