hirdetés

KÖZÖSSÉG

A világ mosolyai egyetlen filmen

India, Brazília, Németország, Tunézia, Ausztrália és még folytathatnánk. A világ mosolyait most egyetlen filmbe gyűjtötték össze. Oszd meg te is a mosolyod!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2013. június 25.

hirdetés

A legrövidebb út két ember között, a mosoly. Ezt bizonyítja a nem rég elkészült néhány perces alkotás, amit 31 különböző ország 55 filmese készített. Céljuk nem más volt, mint hogy olyan helyekre juttassák el a filmet, ahol igazán szükség van a mosolyokra.

VIDEÓ: A világ mosolyai

1

2

hirdetés

4

A világméretű projekt egyetlen hazai filmese Bognár Alexander volt és mint látjátok, az olimpiai bajnok Szilágyi Áron is ránk mosolygott. Ám egy másik magyar is részt vett a projektben, méghozzá Hozleiter Fanny, a Mosolyka - kerekesszékben a világ blog szerzője. A film nagyköveteként ő mondja el az alkotás üzenetét egyetlen mondatban: "Te döntesz".

7

Videóblog a győri világpremierről:

Több tízezren követték figyelemmel a győri világpremiert, a világ számos pontjáról. A világpremiert követően átadták a film egy példányát Dr. Tamás László Jánosnak, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház főigazgatójának, aki elmondta, hogy várótermekben, osztályokon fogják vetíteni a filmet.

3

5

Nekünk abszolút jó kedvvel indította a napunkat ez a kisfilm. Nektek is? :)

Ha neked is tetszik a film, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk