hirdetés

A rendőrnő szoptatta meg a kimenekített "koszos, büdös" kisbabát

Emberségből jeles!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 18.

hirdetés

Celeste Ayala rendőrnő épp a kórházban teljesítette szolgálatát, amikor egy kisbabát alultápláltsága miatt vittek be a mentők - tudhatjuk meg a 24.hu cikkéből.

A kisbaba keservesen sírt, a kezét tömte a szájába, azonban a dolgozók nem tudtak foglalkozni vele a sok munka miatt. Ayala megsajnálta a kicsit, és megkérdezte az ápolókat, segíthet-e neki. Mikor beleegyeztek, a rendőrnő szoptatni kezdte a babát, aki egyből megnyugodott.

"Szomorú pillanat volt, összetörte a szívem, hogy így kellett látnom a babát, a társadalomnak érzékenyebbnek kellene lennie a gyerekeket érintő kérdésekben, ilyen dolgoknak nem lenne szabad történniük." - fejtette ki a nő.

Celeste egyik kollégája elárulta, hogy a kisfiút koszosnak és büdösnek nevezték a kórház dolgozói, azonban ez egy pillanatig sem tartotta vissza a rendőrnőt, akiből előtörtek anyai ösztönei. A megható pillanatról egy fotó is felkerült a közösségi médiába, amit azóta több mint 130 ezren osztottak meg.

Ayala tette nem csak a kórház és a rendőrség dolgozóit, de az egész világot lenyűgözte, hiszen ilyen emberséges, őszinte gesztust ritkán láthatunk sajnos.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk