/kozosseg/a-legjoszivubb-ember-akit-valaha-ismertem-az-ismerosei-is-megdobbentek-a-22-eves-fiu-halalhiren-aki-a-koroshegyi-volgyhidrol-vetette-le-magat/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

„A legjószívűbb ember, akit valaha ismertem” - az ismerősei is megdöbbentek a 22 éves fiú halálhírén, aki a Kőröshegyi völgyhídról vetette le magát

Mátyás a Kőröshegyi völgyhídon autózott csütörtökön, mikor hirtelen megállt és levetette magát a mélybe.
hirdetés

Akik ismerték, megdöbbenve értesültek a hírről, hogy öngyilkos lett egy 22 éves fiú. Mátyás csütörtökön vetette le magát a Kőröshegyi völgyhídról.

A hivatalos információk szerint Letenye felé haladt, amikor a hídon megállt, majd leugrott a 88 méteres mélységbe. A vizsgálat során a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Mátyást sokan gyászolják a közösségi oldalon is. Megemlékezéseikben azt írják, hogy jó ember volt.

Egyikük szerint:

"A legjószívűbb ember, akit valaha ismertem, a mosolygós arcod mindig előttünk lesz! Nyugodj békében, az angyalok vigyázzanak Rád!"

hirdetés

Egy barát pedig így emlékezik rá:

"Nagyon nagy űrt hagytál magad után, nagyon fogsz hiányozni mindenkinek. Nagyon Szeretünk!"

A Bors megkereste a fiatalember néhány barátját, akik azt mondták, hogy ők sem tudnak többet a tragédia hátteréről. Egyikük szerint a fiú stabil családi háttérrel rendelkezett.

Egy szakértő a lapnak azt nyilatkozta, hogy hosszú folyamat vezet addig, amíg valaki eljut az öngyilkosságig. "Az esetek többségében valamilyen kezeletlen mentális zavar, súlyos depresszió vagy hajlam áll a háttérben. Már jóval a tragédia előtt arra jutnak, hogy nincs értelme az életnek, a beszűkült tudatállapotban azt érzik, hogy nincs más kiút, a belső feszültséget pedig úgy oldják meg, hogy maguk ellen fordulnak" – mondta a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

Fotó illusztráció, forrása: Google Maps


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk