hirdetés

KÖZÖSSÉG

A koronavíruson átesett Barta Sylvia vérplazmát adományozott a súlyos állapotú fertőzötteknek

A TV2 időjósa még a betegsége alatt megfogadta, hogy ha lesz rá lehetősége, másoknak is segít a gyógyulásban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 11.

hirdetés

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Barta Sylvia is megfertőződött a koronavírussal, a betegség pedig hosszú időre nagyon ledöntötte a lábáról.

"Krónikus betegségem miatt veszélyeztetett voltam, és tulajdonképpen nem is csodálkoztam, hogy az első körben kaptam meg a fertőzést, de mivel nagyon egészségesen, sportosan éltem, kihoztam magam. A koronavírus a földbe döngölt, de felálltam"

- mondta korábban a Blikknek a TV2 időjósa.

Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt az állapotáról. Mint írta, még a magyarországi járvány kezdetén lett beteg, ezért mindig néhány nappal korábban produkálta azokat a koronavírusra jellemző tüneteket, mint ahogy arról a sajtóban olvasni lehetett. Miután végre jobban lett, akkor is ijesztő tüneteket tapasztalt magán.

"A hangom nem jött vissza, a köhécselés nagyon nehezen kezdett szűnni, ismeretlen kiütések és bőrelváltozások jelentek meg a törzsemen és az ujjaimon, jelezvén, hogy még nincs vége a küzdelemnek"

hirdetés

- írta Instagram-oldalán az időjós.

Május elején végre negatív lett a koronavírus-tesztje, de elmondása szerint akkor még nem volt ereje mindenre, a betegség miatt ugyanis nagyon legyengült. Mint írta, fokozatos terheléssel kell visszatérnie a hétköznapok rutinjába.

Barta Sylvia azóta már újra dolgozik és elkezdett sportolni is. Most pedig arról számolt be Instagram-oldalán, hogy

elment a Dél-Pesti Centrumkórházba, hogy vérplazmát adományozzon koronavírusos betegek számára.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk