hirdetés

KÖZÖSSÉG

A hős 12 éves lány akadályozta meg, hogy karácsonykor elrabolják 2 éves kisöccsét

Egy oklahomai hamburgerezőben szállt szembe halált megvető bátorsággal az 59 éves gyerekrablóval.
Fotó: Facebook/Crystal Phillips - szmo.hu
2020. január 03.

hirdetés

Egy ártalmatlan karácsonyi hamburgerezésre indult egy nagymama és három unokája Oklahomában, kis híján tragédia lett a vége, írja a Daily Mail. A gyorsétteremben váratlanul odalépett hozzájuk egy ismeretlen nő, aki puszilgatni kezdte a két kisebb gyereket. A nagyi egy idő után úgy döntött, hogy inkább az egész család átül egy másik asztalhoz, de ez sem oldotta meg a helyzetet.

A tolakodó nő egyszer csak megragadta a 2 éves kisfiút, akit végül némi civakodás után a kiabáló 12 éves nővére tépett ki a láthatóan zavartan viselkedő asszony kezei közül. Az emberrabló ekkor a kisebbik lány felé indult, akit végül a nagymama vett védelmébe.

A bizarr jelenet közben a nő végig arról magyarázott, hogy a kisfiú valójában az ő kisbabája. Később pedig arról beszélt, hogy korábban született egy gyereke, akit lefejezett, és egyébként pedig prostituáltként dolgozott.

Amint az étterem alkalmazottainak feltűnt a heves vita, azonnal kirúgták a burgerezőből a gyerekrabló nőt. Az 59 éves Michelle Rene Littont végül a hely kameráinak és a szemtanúk segítségével azonosították, majd a rendőrség elő is állította.

A nőnek már többször is meggyűlt a baja a törvénnyel kábítószer-birtoklás, prostitúció és fegyveres rablás miatt, de megfordult már mentális gondokkal küzdő betegnek fenntartott rehabilitációs intézményekben is.

hirdetés

A gyerekek édesanyja éppen dolgozott, amikor az emberrablási kísérlet történt, ezért is voltak a kicsik a nagymamájukkal. A hihetetlen jelenetről készült felvételt az anyuka posztolta ki a Facebookra, itt lehet megnézni, ahogy a hős Makayla ölre megy a nála jóval idősebb asszonnyal a testvéréért:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk