/kozosseg/a-haldoklo-nagypapa-utolso-sorozeserol-keszult-foto-az-egesz-interneten-vegigsoport/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

A haldokló nagypapa utolsó sörözéséről készült fotó az egész interneten végigsöpört

A 87 éves bácsi utolsó kívánsága milliókhoz jutott el, pedig nem is ez volt a cél.
hirdetés

Már csak órái voltak hátra az egyik wisconsini kórházban haldokló Norbert Schemmnek. A 87 éves férfinek még egy kívánsága volt: szeretett volna a családtagjaival egy utolsót sörözni, ami végül össze is jött, majd az idős bácsi végül másnap elhunyt.

A keserédes családi pillanatról fotó is készült, amit később az unokája feltöltött a Twitterre, és azóta milliókat ért el a szívfacsaró történet. Ráadásul kiderült, hogy elég sokan fordulnak a családtagjaikhoz hasonló kéréssel – olvasható a Mirror cikkében.

A képhez a férfi unokája annyit írt:

"A nagyapám ma elhunyt. Tegnap este csak annyit akart, hogy még egy sört megihasson a fiaival."

Az intim családi pillanatról készült kép már néhány óra múlva önálló életre kelt, azóta több mint 300 ezren kedvelték, és 30 ezer retweet felett jár. A fotó a Twitter mellett a legtöbb közösségi platformon is nagy iramban terjed, de azon felül, hogy sokan osztják meg a megható pillanatot, rengetegen kapaszkodnak is a Schemm család történetébe, és osztják meg hasonló élményeiket.

Az egyik kommentelő a nagymamájáról mesélt el hasonló történetet, csak a nagyi sör helyett Bailey's ivott a családtagjaival.

Egy másik férfi pedig azt a fotót töltötte fel, ami még májusban készült, hasonló körülmények között: az apjával sörözve nézte a New York Yankees baseball csapat meccsét:

Az eredeti képet posztoló Adam Schemm a lap kérdésére azt mondta, hogy valószínűleg azért lett ilyen népszerű a fotó, mert sokaknak nyújt kapaszkodót, akik voltak már hasonló helyzetben valamikor. Ráadásul mint kiderült, rengeteg haldoklónak jut eszébe még egy utolsó italozás a szerettei körében.

A férfi hozzátette, az végképp nem fordult meg a fejében, amikor kitette a képet, hogy pár nap múlva a saját nagyapja lesz a Twitter egyik legjobban pörgő témája.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk