hirdetés

KÖZÖSSÉG

A bokszoló "Superman" szerezte vissza egy kisfiú ellopott mobilját

Harcsa Norbert profi ökölvívó éppen mérlegelésre tartott, amikor egy keservesen síró fiúba botlott. Csodás hőstettet vitt véghez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 15.

hirdetés

Igazi hőstettet könyvelhet el magának a 28 éves középsúlyú bokszoló, Harcsa Norbert, aki inkább elkésett a székesfehérvári bokszgála mérlegeléséről, azért, hogy egy síró kisfiún segítsen.

A 10 éves Balázst Budapesten, az 5. kerületben a nyílt utcán kirabolták. Egy férfi elvette a mobilját és elrohant vele. A bokszoló szaladt a tolvaj után, és rendőri segítséggel visszaszerezte a telefont.

Harcsa Norbert éppen mérlegelésre tartott, amikor az utcán egy keservesen síró fiúba botlott.

Megkérdezte a kisfiút, hogy mi történt, ekkor mondta el neki a kis Balázs, hogy

egy bácsi elvette a telefonját és a rohanó tolvajra mutatott.

hirdetés

"Ekkor láttam, hogy az utca túloldalán fut el egy ember. Körülbelül egy háztömbnyi hátrányom volt vele szemben. Gyorsan szaladt, alig tudtam utolérni, de végül sikerült. Pont a rendőrség előtt kaptam el" - mondta a bokszoló az M4 Sportnak.

Végül a rend őrei közbeavatkoztak és sikeresen visszaszerezték a telefont a tolvajtól, akiről utólag kiderült, hogy körözött személy volt. Norbertnek maradnia kellett tanúskodni, emiatt késett el a bokszgála mérlegeléséről, de viccesen megjegyezte:

"
Legalább volt egy kis gyorsító edzés, futottam egy jót.boksz

A bokszgála plakátja. Harcsa Norbert a jobb szélen.

Eközben az anyuka a Facebookon próbálta meg felkutatni fia hősét, aki, mint az előbb írtuk, a tanúskodás után rögtön elrohant a mérlegelésre.

"
Segítsetek megtalálni a bokszolò Supermant!!!

- kezdte a posztját a 10 éves Balázs anyukája.

"Talán nem is tudja, mit tett a fiamért. És nem a betört kijelzős, vacak telefon értéke miatt, hanem a gyerek érzelmei miatt. Így könnyebb lesz feldolgoznia a történteket" - írta az anyuka a Facebookon.

A kommentelők is elismerték Harcsa Norbert hatalmas tettét:

"Norbert Harcsa a mindennapok hőse!"

"Szuperhős vagy, Norbert!"

"Az igazi hős nem Superman vagy Batman..."

"Nagyon jó ember!"

A bejegyzésnek hála, sikerült megtalálnia Harcsa Norbertet. Felhívta és telefonon köszönte meg neki, amit tett, a profi bokszoló pedig meghívta őket a székesfehérvári meccsére.

"
Balázsnak nagyon tetszett a gála, magával ragadta a hangulat, s rendkívül boldog volt, hogy Norbert győzött. Túlzás nélkül kijelenthetem, ő egy valódi hős a számunkra

- mondta az édesanya a Blikknek.

A találkozóról fotó is készült:

A találkozó után Norbert a Facebookon üzent a családnak:

"Nagyon hálás vagyok, hogy eljöttetek! Őszintén! És örülök, hogy útjaink kereszteződtek, látszik, hogy a mindenetek a kisfiú, örülök, hogy segíthettem, világi aranyos duma is van nála, menő felnőtt lesz belőle! A második mondata az volt hozzám, hogy van otthon egy törpe harcsája! :D :D Isten áldjon benneteket! :)"

Ha szeretnéd, hogy máshoz is eljusson a történet, oszd meg!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk