hirdetés

92 évesen lett az unokája koszorúslánya

Amanda Scott saját nagymamáját kérte fel a feladatra.
Mashable, Today - szmo.hu
2017. február 25.

hirdetés

Az egész internet elolvadt annak a 92 éves nagymamának a történetétől, akit az egyik unokája felkért rá, hogy legyen ő az egyik koszorúslány az esküvőjén. Amanda Scott a Redditen osztotta meg a történetét, azóta pedig több nemzetközi újság is beszámolt róla.

Amanda és a nagymamája nagyon közel állnak egymáshoz. A Redditen az egyik hozzászólásból az is kiderült, hogy a lány a Valentin napot is vele töltötte: idén lett volna ugyanis 67 éve, hogy az idős hölgy megismerkedett az azóta elhunyt férjével.

"Igazából ő az egyik legjobb barátnőm"

- mondta a nagymamájáról a lány, majd így folytatta: "Nagyon közel állunk egymáshoz. Minden családi programra együtt megyünk, és én szoktam elvinni az orvosi vizsgálatokra is. Együtt járunk táncolni. Nagyon sokat beszélünk telefonon is. Úgyhogy felmerült bennem: miért is ne kérjem fel a dologra?"

At 92 years young, my granny was the most beautiful bridesmaid! I am so fortunate! from happy

hirdetés

A nagymama nagyon komolyan is vette a feladatot, és 110 százalékosan teljesített. Igaz, volt már tapasztalata: a Today szerint a nagyi már háromszor is volt korábban koszorúslány, igaz, legutóbb már évtizedekkel ezelőtt. Unokája kérése azonban könnyekig hatotta: "Hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, hogy felkért az én koromban" - mondta.

Amanda azt nyilatkozta, nagyon örülne, ha idővel hagyomány válna az ötletéből:

"Az embereknek eszébe sem jut az ilyesmi, pedig tudom, hogy a nagymamámnak nagyon sokat jelentett a dolog. Nem is kívánhattam volna nagyobb ajándékot az esküvőmön, mint hogy őt boldognak lássam. Tudom, hogy ez nyálasan hangzik. De szerintem minden nagymama szívesen segítene az unokája esküvőjén."

Ha tetszett a történet, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk