/kozosseg/6-borzongato-pelda-arra-hogy-a-karma-letezik-es-mukodik/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

6 borzongató példa arra, hogy a karma létezik és működik

Sokan hiszen abban, hogy érdemes jót tenni másokkal, mert adott esetben majd visszakaphatjuk a sorstól. Na de így?
hirdetés

Szeretünk hinni abban, hogy van egy felső erő, ami jutalmazza azokat, akik jót tesznek másokkal. Nem történik meg mindig, de többször érezzük, hogy dolgozik a karma.

Itt van pár erős példa arra, hogy visszakapja, aki jót tesz mással.

6. A férfi, aki vért adott, és kétmillió kisbabát mentett meg

James Harrison a halál kapujában állt 14 éves korában. Egy műtét mentette meg az életét. El kellett távolítani az egyik tüdejét, ami miatt két liter vért vesztett. A túléléséhez az kellett, hogy több ember vérét kapja meg – ő pedig viszonozni akarta ezt a szívességet.

Később annyiszor adott vért, amilyen gyakran csak tudott. Először 18 éves korában szánta rá magát. Hamar kiderült, hogy különleges vére van, amelyet egy ritka agyi betegségben szenvedő kisbabák megmentésére használhatnak. Az orvosok megkérték, hogy rendszeresen adjon vérplazmát és járjon vizsgálatokra. A férfi ma a hetvenes éveiben jár, és több mint kétmillió kisbaba megmentéséhez használták fel a vérét.

hirdetés
6_kate_geraghty

Nem csak idegeneknek segített: amikor a lánya teherbe esett, az ő vére mentette meg a saját unokájának életét is. Így tulajdonképpen az eltökéltségének és a 18 éves korában hozott döntésnek köszönhető, hogy nagyapa lett.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk