/kozosseg/4000-kepeslap-meglepetes-erzsineni-100eves-maltai/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

4 ezer képeslapot kapott a 100. születésnapjára az idősek otthonában élő Erzsi néni

Meglepetés-ünnepséget szervezett neki a Máltai Szeretetszolgálat, mert az idős asszonynak már nincs senkije.
hirdetés

Csodálatos történetről számoltak be a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai. Az egyik otthonban élő idős asszonynak meglepetés szülinapi ünnepséget szerveztek, és ennek részeként 4 ezer képeslapot kapott a 100. születésnapjára.

Mint arról korábban beszámoltunk, a szolgálat munkatársai Facebookon kértek segítséget a meglepetéshez. Arra kértek mindenkit, hogy egy megadott címre küldjenek lapot pár üdvözlő mondattal "egy szuperaranyos, jó humorú, kedves nénikének, akinek január 5-én lesz a 100. születésnapja".

Azt írták:

"Mivel Erzsi néninek nincs senkije, ezért nem is számít igazán köszöntésre. Természetesen itt az otthonban meglepetés ünnepséget rendezünk számára, de úgy gondoltam, hogy a sok érkező képeslap felolvasásával még nagyobb örömet tudnánk szerezni neki, amelyet később felfűznénk és a szobáját is kidíszítenénk vele"

Január ötödikén, a nagy napon valóban sikerült meglepni a kedves asszonyt, és Facebookon Vodi Ildó és Ádám Gabriella már közzé is tette a beszámolót:

hirdetés

"Ma ünnepeltük Erzsi néni 100. születésnapját, így átadhattuk végre az általatok küldött rengeteg képeslapot is, amely több, mint 4 ezer (!!!) darab, valamint a sok-sok ajándékot, amellyel megleptétek.

A képeslapok és ajándékok hazánk legkülönbözőbb területeiről érkeztek: a legkisebb településektől kezdve a legnagyobb városokon át, sőt határokon átívelően, mert

Erdélyből, Angliából, Franciaországból, Németországból, Svájcból, Belguimból, Thaiföldről, Madagaszkárról, USA-ból, Norvégiából, Svédországból, Hollandiából stb. is érkeztek gyönyörűbbnél gyönyörűbb képeslapok, családi fotókkal ellátott üzenetek, óvodások, iskolások rajzai és jókívánságai.

Megmozdultak munkaközösségek, intézmények, baráti társaságok, zenészek, színészek, családok, magányosak, idősek és fiatalok egyaránt.

Erzsi néni kérése, hogy mondjak köszönetet MINDENKINEK és tolmácsoljam az örömét, amelyet ezek a meglepetés ajándékok és képeslapok okoztak neki. Néhány felolvasásra került már a mai napon, de innentől kezdve minden nap egy valóságos izgalommal teli nap lesz számára, hiszen jutni fog olvasni való még jó néhány hónapra.

Ahogy ő fogalmazott: "Meg sem fogom érni azt, hogy végigolvassam ezt a sok gyönyörű üzenetet", amit persze mi megcáfoltunk gyorsan és megígértettük vele, hogy ez egy új feladat és motiváció számára a jövőre nézve.

Ez egy olyan összefogás volt, amely példaértékű és szívet melengető, mert újra bebizonyosodott, hogy a jó ügyért képesek vagyunk egymást támogatni és a SZERETETNEK hatalmas ereje van.

Én is köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett Erzsi néni megörvendeztetésében.

Külön köszönet illeti Munkatársaimat, akik a szürke hétköznapokban is ott vannak és helyt állnak nem csak Erzsi néni, hanem a többi lakó mellett is."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk