/kozosseg/100-fotot-arvereznek-el-gyerekeken-segitenek-vele/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

100 fotót árvereznek el - gyerekeken segítenek vele

A kiállítás képeit jótékonysági célból elárverezik a Cipősdoboz-akcióban. Karácsonyi ajándék lesz belőlük.

Link másolása

hirdetés

A ABFA Cipősdoboz akciójában fotókat árvereznek el, az így befolyt összegből pedig 1-1 db 5000 ft értékű ajándékot vásárolnak a rászoruló gyerekek részére.

ciposdoboz

Az árverést a Baptista Szeretetszolgálat és az Ad Hoc Budapest Fotográfiai Alkotóműhely Egyesület szervezi. Céljuk, hogy legalább 200 gyermek karácsonya felhőtlenebb és vidámabb legyen. A 100 fotóből (98-at) árvereznek el, közte bangladesi, thai, spanyol-angol, ukrán fotósok műveit.

024-Hargita-Otto-Fenyek-683x1024

hirdetés

Hargita Ottó: Fények

027-Horvath-Tunde-Fenycsatorna-1024x683

Horváth Tünde: Fénycsatorna

ABFA Cipősdoboz

A fotózás szerelmesei című, 100 fotóból álló kiállítás képeinek katalógusát ITT láthatjátok.

Minden az aukción résztvevő fotó kikiáltási ára 15 000 forint, a licitlépcső 5000 forint. Az ok, hogy egy gyermek karácsonyi csomagja (maga a cipősdoboz) kb. 5000 forintba kerül. Így kereken ki lehet számolni, hogy hány kicsinek tudnak segíteni. Az árverési összegről a befizetés után a szeretetszolgálat igazolást állít ki, mint közhasznú szervezet.

A kiállított képek előállítása és a szervezési, logisztikai feladatok rengeteg pénzt felemésztettek, így minden megvásárolt kép után (az aukciós összegen felül) hozzájárulást (1700 forint) is kérnek az egyesület számlájára. Ez részben fedezi a költségeket. (12011069-01535246-00100005 Raiffeisen Bank)

013-Eisenberger-Agnes-India-678x1024

Eisenberger Ágnes: India

A hivatalos honlapot ITT találod.

Facebook esemény: ITT

022-Haar-Laszlo-–-Variations-tables-1024x684

Haar László: Variations tables

1353 darab mézeskalácsszívvel hívja fel a figyelmet induló adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet

Sztárok és önkéntesek egész hada segített, hogy egyetlen délelőtt alatt elkészüljön az adományvonalra utaló 1353 darab szívecske

Sokéves hagyomány, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet által segített gyermekek adventre készülve mézeskalács szíveket sütnek az adományozóknak, hogy ezzel köszönjék meg az ünnepi időszakban érkező felajánlásokat. A 1353 adományvonal hívásával lehet 250 forinttal csatlakozni a 20 éve indult, mára az ország legnagyobb ünnepi összefogásává növekedett adománygyűjtéshez.

Az idei sütési akció sokak összefogásával valósult meg: a Tesco a hozzávalókat, a Whirlpool a sütőket kölcsönözte, míg az Akvárium Klub a helyet biztosította térítésmentesen a nagy sütéshez. A Lévai Anikó és Kovács Koko István jószolgálati nagykövetek által vezetett akciónak a szorgalmas és lelkes gyerekek mellett további lendületet adott Wolf Kati, Katus Attila, Kovács Lázár, Rátonyi Kriszta, valamint Tóth Andi önkéntesként való bekapcsolódása is.

A Segélyszervezet adománygyűjtése ugyan hivatalosan csak advent első vasárnapján kezdődik az adományvonal már él, és a Tesco áruházak kasszáinál vásárolható adománykuponok is már november közepétől kaphatóak.

Az idén már 20. alkalommal meghirdetett felhívás állandó mottójává vált szeretet, éhség és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával. A mézeskalács sütés advent idején továbbfolytatódik. Az elkészülő szíveket a Bazilika előtti téren november 29-én nyíló Adventi Ünnep a Bazilikánál karácsonyi vásárban felállított Adományponthoz szállítják, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet országos adománygyűjtéséhez ott csatlakozók felé ezek a sütemények tolmácsolják az egész évben támogatott gyermekek köszönetét.

Ha tetszik az ötlet, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk