hirdetés

KÖZÖSSÉG

Egymillió forintot ajánl fel Mága Zoltán a megkéselt rendőrnek és társának

Ehhez a nagylelkű felajánláshoz a „Szolgálat teljesítés közben” Alapítvány is csatlakozott, akik további félmillió forintot adnak a hős rendőröknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 27.

hirdetés

Mága Zoltán a Facebook-oldalán írt arról, hogy mennyire megérintette az újpesti késes támadás híre, ahol ez egyik kiérkező rendőrt az elkövető többször is megszúrta. A megsebesült rendőrt életveszélyes állapotban szállították kórházba, majd rögtön megműtötték. A rendőr járőrtársa az elkövetőt lelőtte, aki még a helyszínen az életét vesztette.

"Mindig nagy tisztelettel és köszönettel gondolok a magyar rendőrökre, akik nap mint nap emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat, akár a közbiztonságunk védelméről, akár a koronavírus elleni védekezésről legyen is szó"

– mondta a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész.

Éppen ezért is jutott arra az elhatározásra, hogy az újévi online koncertjének a bevételéből egymillió forintot ad a megsérült rendőrnek és társának.

Ehhez a kezdeményezéshez a "Szolgálat teljesítés közben" Alapítvány is csatlakozott - aminek Mága Zoltán tiszteletbeli tagja - és további félmillió forintot felajánlott a hős rendőröknek.

Szerencsére a megsérült rendőrt már felébresztették a mélyaltatásból, és a körülményekhez képest jól van, viszont még egy ideig nem tud munkába állni. A hegedűművész pedig ezt az időt szeretné megkönnyíteni a pénzbeli segítségével.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk