hirdetés

KÉK HÍREK

VV Fanni: Talán mégis van remény - állítja egy közeli ismerőse

Az egyelőre gyilkosság áldozataként keresett fiatal nőt ismerő prostituált szerint Novozánszki Fanninak sok pénze lehetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 31.

hirdetés

"Elegem van abból, hogy Fannit mindenhol csak prostituáltként emlegetik, miközben ez csak a munkája volt, ahogyan nekem is. Ő egy céltudatos lány volt, aki tudta, mit és miért tesz" - ezt mondta többek között Fanni kolléganője a Ripostnak.

"Ki akart szállni, ezért is ment a tévébe. Azt remélte, hogy kaphat valami rendes munkát, ha ismert lesz, de nem így lett. Ezért tért vissza" – állította a nő, aki szintén a Marina Parton bérelt lakásban fogadja a kuncsaftokat, így ismeri a kereseti viszonyokat.

"Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett" - állítja ismerőse, aki szerint egy átlagos napon akár 4 férfi is megfordulhatott az egykori villalakónál. Így könnyen ki lehet számolni, hogy extrák nélkül is napi 120 ezer forintot kereshetett. A Ripost számításai szerint, mivel a nő heti hat napon át fogadta vendégeit, akár havi 3 milliót is összeszedhetett.

"Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet" - mondta ismerőse a lapnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk