hirdetés

KÉK HÍREK

Visszaéltek Barabás Évi nevével, ismeretlen eredetű szereket reklámoztak vele

A megkérdezett ügyvéd szerint ez csalás és súlyos szabadságvesztéssel jár. A vizsgálatok szerint a kapszula akár komoly egészségkárosodást is okozhat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 27.

hirdetés

Egy videó, valamint két interjú is terjed az interneten, amelyekben állítólag Barabás Évi, a Fókusz műsorvezetője beszél súlyos egészségügyi problémáiról és arról, hogy ezekre két olyan szert szed, amelyek meggyógyították őt.

Barabás Évi azt mondja, átverés az egész és arra kér mindenkit, hogy senki ne próbálja ki a hazugságot állító, jogsértő módon reklámozott, engedély nélkül árusított, ismeretlen eredetű szereket, mert ezek akár életveszélyesek is lehetnek.

Helyette forduljon inkább az orvosához. De ha esetleg már valaki felült a csalásnak és megrendelte a készítményeket, érdemes a rendőrséghez fordulni és feljelentést tenni.

Arról is beszélt, hogy nem tudja mi ez, csak azt tudja, hogy nagyon drága, és hogy sokan megvették már. És ő nem tudja, hogy jó-e, rossz-e, de semmi köze hozzá - mondta el a műsorvezető.

A szer leírásában is több félrevezetés van. A Fókusz próbálta megkeresni a pozitív kommentelőket, de kiderült, hogy nem is léteznek. A megadott szakorvosok is álprofilok lehetnek.

hirdetés

A megkérdezett ügyvéd szerint ez csalás és súlyos szabadságvesztéssel jár. A hatóság szerint illegális szer, nem engedélyezett gyógyszerként és étrend kiegészítőként sem. A vizsgálatok szerint a kapszula akár komoly egészségkárosodást is okozhat.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk