/kekhirek/videora-vettek-ahogy-egy-orjongo-ferfi-vegighuzza-a-jardan-majd-tobbszor-is-megveri-a-parjat-tatabanyan/
hirdetés

KÉK HÍREK

Videóra vették, ahogy egy őrjöngő férfi végighúzza a járdán, majd többször is megveri a párját Tatabányán

Amikor sietve távozni akart a helyszínről, a részeg férfi még egy autóban is kárt tett.
hirdetés

Garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki agyba-főbe verte az élettársát, majd egy gépkocsiban is kárt okozott - írja az Ügyészség.hu.

A vádirat szerint a férfi és az élettársa 2020. április 4-én, Tatabányán, a Szőlődomb utcában egymással vitatkoztak. A vita közben az ittas férfi kiabált a nővel, miközben őt többször megütötte, kétszer megrúgta. A nő a földre esett, őt a férfi mintegy két méteren keresztül a járda melletti fűre húzta.

Ezután az élettársától eltávolodott, a földre feküdt, a földet ütlegelte, miközben a kiabálást folytatva élettársát sértegette. A nőnek sérülése nem lett.

A férfit azonban a helyszínről elsietve majdnem baleset érte: egy arra haladó kocsi csak az utolsó pillanatban tudott megállni, mielőtt elgázolta volna.

A tettes ekkor az autót is megrongálta, amivel 78 ezer forintos kárt okozott.

hirdetés

A tatabányai rendőrök nyomozását követően az ügyészség a Tatabányai Járásbírósághoz benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit, mint különös visszaesőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Az ittas férfi ámokfutását mobiltelefonnal rögzítették, a videó a nyugalom megzavarására alkalmas lehet, azt az Ügyészség honlapján lehet megtekinteni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk