KÉK HÍREK

Videón, ahogy hátulról elgázol egy biciklist a kerékpársávban haladó autós a Teréz körúton

A felvétel készítője szerint úgy tűnt, a biciklis szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Link másolása

Ismét egy megdöbbentő felvételt osztott meg a bp-i autósok közössége a honlapján. Egyik olvasójuk küldte meg nekik a fedélzeti kamerája által rögzített esetet.

Budapesten, a Teréz körúton, délelőtt történt a baleset:

“A kerékpársávban haladó gépkocsik egyike elütötte a kerékpárost ma, a Teréz körúton. A kerékpáros az esés után telefonált, valószínűleg a rendőrséget hívhatta. Komolyabb sérülése nem volt látható“

– írta.

A videón látszik, hogy az autós megáll, a kocsiban vele utazó ember kiszáll, megnézni mi történt, a sofőr is kinyitja az ajtót, ő viszont nem száll ki.

A felvételen látszik, hogy nem ez az autós volt az egyetlen, aki jogtalanul használta a kerékpársávot.

A portál megjegyzi, hogy több jelzést is kaptak olvasóiktól, akik szerint télen kihasználatlan ez a sáv, és ez főleg a karácsony előtti időszakban bosszantja őket.

Az autós közösség oldalán azt írják: "arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a jelenlegi döntését a fővárosnak és fokozottan vigyázzunk egymásra, bármilyen közlekedési eszközzel is rójuk a várost".

VIDEÓ: Videón, ahogy elgázolja a biciklist egy kerékpársávban haladó autós a Teréz körúton


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Egyszerre hat gyereket gázolt el egy ittas férfi Erdélyben, egyikük meghalt
Az elkövető nemcsak ivott a tragédia előtt, de jogosítványa sem volt.

Link másolása

Részegen, a gyalogátkelőn gázolt el hat gyereket egy autós Erdélyben, a Hunyad megyei Petrozsényban – adta hírül a Főtér.hu romániai magyar hírpotál.

Az áldozatok egyike olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen kellett újraéleszteni, a többieket is kórházba kellett szállítani.

Később a Hunyad megyei rendőrség azt közölte: az egyik elgázolt gyerek belehalt sérüléseibe.

A gázoló elmenekült a helyszínről, de a rendőrök hamarosan rábukkantak Aninósza városában. Megszondáztatták, és kiderült: a 19 éves fiatalember ittasan vezetett, a leheletében literenként 0,81 milligramm alkoholt mutatott ki a szonda. Arra is fény derült, hogy még jogosítványa sincs, ennek ellenére száguldozott részegen az autóval a város utcáin.

Az elkövető ellen már gondatlanságból elkövetett emberölés miatt zajlik büntetőeljárás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
Gond nélkül tolták ki a tolvajok a lopott áruval megpakolt bevásárlókocsit a siófoki áruházból – videó
A négyfős banda ezt háromszor is megcsinálta, amivel közel 800 ezer forintos kárt okoztak.

Link másolása

Folytatólagosan, bűnszövetségben elkövetett lopás miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség három férfival és egy nővel szemben, akik több alkalommal, szervezetten fosztották ki az egyik siófoki áruházat.

A Somogy Megyei Főügyészség csütörtöki közleménye szerint a húszas és harmincas éveikben járó vádlottak a bűncselekmény elkövetésekor nem rendelkeztek munkahellyel és rendszeres jövedelemmel sem. Így

megállapodtak abban, hogy a nő által összeírt, túlnyomórészt minőségi italokat, drágább desszerteket, húskészítményeket és műszaki cikkeket ellopják, majd azok egy részét felélik, a nagyobbik részét pedig eladják.

Az tolvajok még a szerepeket is kiosztották maguk között: amíg ketten a parkolóban várakoztak, társaik egy bevásárlókocsival fizetés nélkül hozták ki az áruházból a kiválasztott termékeket, amelyeket ezt követően közösen pakoltak az autójukba.

Az ügyészség megosztotta az áruházi biztonsági kamera felvételét is. Ezen látható, ahogy a banda tagjai gond nélkül kitolják a dugig pakolt a bevásárlókocsit az üzletből.

Ezzel a módszerrel,

három alkalommal összesen 787 510 forint kárt okoztak az áruháznak.

Negyedszer azonban már nem sikerült a manőver, ugyanis a lebukástól tartva végül az áruházban hagyták a telepakolt bevásárlókocsit, amiben közel 125 ezer forintnyi árut szedtek össze.

A siófoki nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították és elfogták az elkövetőket. A vádiratában az ügyészség három vádlottal szemben végrehajtandó, negyedik társukkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság egyúttal valamennyi vádlottat tiltsa el a közúti járművezetéstől, illetve kötelezze őket a sértett kárának megtérítésére is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk