/kekhirek/videon-ahogy-a-gyilkossaggal-vadolt-b-laszlo-az-autojahoz-cipeli-a-magatehetetlen-vv-fanni-testet/
hirdetés

KÉK HÍREK

Videón, ahogy a gyilkossággal vádolt B. László az autójához cipeli a magatehetetlen VV Fanni testét

Nemsokára a ruhájáért is visszament, a felvételeket a tárgyaláson játszották le.
hirdetés

Levetítették a büntetőügy tárgyalásán azokat a kamerafelvételeket, amelyeken látszik, hogy a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt B. László a parkolóházban lévő autójához cipeli a magatehetetlen Novozánszki Fannit, majd nem sokkal később utána viszi a lány holmiját is - írja a 24.hu.

A felvételeket a Bors osztotta meg a Facebookon.

A Való Világ korábbi szereplője közel három éve tűnt el. A vádirat szerint B. László pénzszerzés céljából 2017. november 20-ára találkozót beszélt meg vele a nő lakására.

Ezt követőn addig verte az otthonában, amíg a vérző nő magatehetetlen állapotba nem került. Ezt követően B. László több értéktárgyat magához vett, eltette a nő okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel azt a látszatot kelthette, hogy az elutazott.

A férfi ezután a társasház mélygarázsában parkolt le, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő nőt kézben levitte az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott a XIII. kerületi Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz.

hirdetés

Itt a férfi az eddigre már halott lány testét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette. B. László a járművel Siófokra utazott, majd a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte. A nő holtteste azóta sem került elő.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk