hirdetés

KÉK HÍREK

VIDEÓ: metróajtóba szorult a feje, senki nem segített rajta

A New York-i metróban készült a felvétel, és jól látszik, hogy a többi utas közömbösen sétálgatott a szerencsétlenül járt nő mellett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 07.

hirdetés

Rengeteg hozzászólást kapott a videó, amelyet egy New York-i metróállomáson készített egy másik szerelvényből egy utas. A felvételen jól látszik, hogy egy nő fejére, nyakára rácsukódott a metró ajtaja, és a lehetetlen helyzetből nem tudott kiszabadulni.

A videó nézőit feldühítette, hogy az arra járók rá sem hederítettek a szerencsétlenül járt utastársra, rezzenéstelen arccal sétáltak tovább.

A felvétel készítője ezt írta ki a videóhoz: „Ha azt gondolod, hogy rossz napod van, akkor örülj annak, hogy nem te vagy ez”... „Próbálom megérteni, miért sétál el mindenki úgy mellette, mintha semmi sem történt volna.”

A bronxi Woodlawn állomáson még egy metróalkalmazott is továbbhaladt segítségnyújtás nélkül. A CBS New York megkereste a metrót üzemeltető MTA-t, akik elmondták, hogy a munkatársuk még a videó elkészítése előtt beszélt a nővel, hogy dolgoznak a hiba elhárításán és addig nem megy tovább a szerelvény, amíg nem szabadul ki az illető.

A lapnak azt nyilatkozták, hogy a kiszabadított nő végül önként lemondott az orvosi ellenőrzésről és távozott.

hirdetés

Egy pszichológus az eset kapcsán elmondta, hogy a mai világban, ahol folyamatosan rémes történetekkel találkoznak az emberek, már belefásulnak a szörnyűségekbe, és nem veszik észre, ha mások bajban vannak. Persze az is jó kérdés, a felvétel készítője miért nem lépett közbe...


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk