hirdetés

KÉK HÍREK

Új részletek: vendégmunkásként dolgoztak a balatoni borász gyilkosai

A felröppent hírekkel ellentétben nem alvilági leszámolás történt, építkezésen dolgozó férfiak rugdosták halálra a füredi borászt Badacsonyban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 12.

hirdetés

Nem az alvilág, hanem vendégmunkások gyilkoltak Badacsonyban: Csopakon és Alsóörsön dolgoztak építkezésen vendégmunkásként a szabolcsi férfiak, akik halálra rugdosták a füredi borászt.

Az autó pedig, amivel az árokba hajtottak, az építési vállalkozóé volt, aki munkát adott nekik.

Mint ahogyan korábban beszámoltunk róla, egy közlekedési vita miatt kellett meghalnia a fiatal borásznak. A konfliktus abból robbant ki, hogy egy autó oda akart behajtani egy parkolóba (a behajtani tilos tábla ellenére), ahol egy fiatal társaság beszélgetett, ők azonban nem álltak arrébb, Csaba pedig szóvá tette, hogy oda nem hajthatnak be, mire a két férfi kipattant az autóból és ütötték, rúgták őt. Majd menekülőre fogták, ekkor a közelben tartózkodó biztonsági őröknek sikerült közbeavatkozni, és megállítani őket. Egyes információk szerint a mentőre sokat kellett várni a helyszínen, a járókelők pedig nem tudták sikeresen újraéleszteni a férfit.

Az ügy kapcsán sok hír röppent már fel, többen az alvilághoz kötötték az eseményt, és összeesküvés-elméleteket gyártottak, hogy valakik "küldték" a támadókat. Az Index próbált utánajárni, hogy valóban alvilági figurák voltak-e a támadók, de nem ismerték őket abban a közegben. Nem véletlen, megjelenésük alapján gondolhatták róluk ezt, azonban vendégmunkásként érkeztek Szabolcsból a Balatonhoz.

A két férfit letartóztatták 30 napra.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk