/kekhirek/veletlenul-lecsuszott-bikinifelso-miatt-olhette-meg-baratnojet-egy-brazil-ferfi/
hirdetés

KÉK HÍREK

Véletlenül lecsúszott bikinifelső miatt ölhette meg barátnőjét egy brazil férfi

A lány anyjának ezek után azt állította, hogy Ana belefulladt a medencébe.
Fotó: Survivor/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. március 26.

hirdetés

A rendőrség keresi azt a brazil férfit, aki egy lecsúszott fürdőruhafelső miatt végezhetett a barátnőjével - írja a Daily Star.

A pár még március 18-án vett rész egy medencés bulin Brazília Itapecerica da Serra nevű tartományában.

Szemtanúk szerint a 24 éves Ana Paula Coutinho melle kivillant a bikinifelsőjéből, amikor a medencébe ugrott. Barátja, Nikolas Iori Maichon ekkor azzal vádolta, szándékosan mutogatja magát a jelenlévőknek.

A gyanúsított ekkor bedühödött, és verni kezdte a nőt, akit aztán az autójába tuszkolt. Hazavitte Anát, majd később a holttestét egy helyi kórházba vihette, miután elmenekült a helyszínről.

Maichon azzal igyekezett elterelni magáról a gyanút, hogy otthonról felhívta a lány családját. Közölte velük: Ana belefulladt a medencébe, de sikerült mesterséges lélegeztetéssel újraélesztenie. A lány a történet szerint ezek után vért hányt, ezért hívta fel az édesanyát, hogy segítsen kórházba vinni - ám mire a nő a helyszínre érkezett, a férfi Ana testével együtt eltűnt.

hirdetés

A család számára később derült ki, hogy a halál oka fejsérülés volt. Ana testvére a pár barátaitól derítette ki az igazságot.

“Maichon egy igazi szörnyeteg” - mondta utólag.

Arra is fény derült, hogy Maichon már korábban is erőszakoskodott a nővel, aki azonban mindig a védelmébe vette. A rendőrség továbbra is nyomoz a gyanúsított után, akit egy 2020-as csalási ügyben is köröznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk