/kekhirek/vegrehajtast-inditott-a-nav-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kozos-cege-ellen/
hirdetés

Végrehajtást indított a NAV Hosszú Katinka és Shane Tusup közös cége ellen

Nem adták le a 2017-es beszámolójukat sem. Az úszónő és férje között felosztandó vagyont több milliárd forintra becsülik.
hirdetés

Végrehajtást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az Iron Corporation Kft-vel szemben. Ez a cég Hosszú Katinka és Shane Tusup közös tulajdonában van – írja az Mfor.hu, miután átnézték a cégnyilvántartásokat.

Azt nem tudni, miért indult az eljárás, de általában az adókötelezettségek teljesítésének elmaradása és a határidő elmulasztása miatt szoktak végrehajtást elrendelni. Az Iron Corporation Kft. 2017-es beszámolója még mindig nem került be a cégnyilvántartásba, pedig ennek idén májusi határideje jócskán elmúlt már.

Shane Tusup még mindig társtulajdonos a vállalkozásban, azonban az úszónő férje teljesen eltűnt, Amerikában van, és állítólag elérhetetlenné vált a klub és Katinka számára is.

hirdetés

Mivel az egykori páros kapcsolata mind szakmai, mind magánéleti téren tönkrement, vállalkozásuk már más alapon működik. A képregényük kiadása megszűnt, az úszóiskolának is új neve van, Iron Swim School. A sportruházati kollekcióikat viszont továbbra is forgalmazzák. A Katinka és Tusup között felosztandó vagyont több milliárd forintra becsülik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk