hirdetés

KÉK HÍREK

Vécére menne a háromórás buszúton? Rendben, de nem szállhat vissza

Fura rendeletet hozott egy busztársaság, ugyanis egy utas bepanaszolta őket, hogy a pihenő miatt lekésett egy csatlakozást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 29.

hirdetés

A zalai Volán társaság különös szabályt hozott. Eszerint ha egy utasnak menet közben vécére kell mennie és emiatt a busznak meg kell állnia, akkor az utast a csomagjával együtt a pihenőhelyen kirakja, és nem várja meg, hanem nélküle folytatja tovább az útját - adta hírül az ATV.

A tévé értesülése szerint a fura rendelet oka egy utaspanasz volt. Az ügyfél szerint ugyanis lekéste a zalaegerszegi csatlakozását amiatt, mert a busz menet közben pihenőt tartott.

A buszvezetők is elmondták, meglepődtek a rendelkezésen, hogy nem tarthatnak pihenőt út közben. Annál is inkább furcsállották, mert

a háromórás Zalaegerszeg-Budapest távon többnyire idős, beteg emberek utaznak, akik közül többen vízhajtót is szednek, tehát nekik létkérdés, hogy megálljanak út közben.

A rendelkezés betarthatatlanságára hamar rájöttek a busztársaságnál is, és egy nap után visszavonták azt - tudta meg az ATV.

hirdetés

Az ATV riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk