/kekhirek/tuzijatek-csillagszoro-es-eltevedt-pirotechnikai-eszkoz-is-okozott-lakastuzet-szilveszterkor/
hirdetés

KÉK HÍREK

Tűzijáték, csillagszóró és eltévedt pirotechnikai eszköz is okozott lakástüzet szilveszterkor

Már az év első napján ölt a szén-monoxid. 29 tűzesetnél és 58 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak szilveszterkor.
hirdetés

2020 utolsó napján 125 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, 29 tűzesetnél és 58 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

A szigorítások miatt sokkal kevesebb tüzet okoztak a tűzijátékok, összesen kilenc ilyen volt: vidéken családi házak teteje, Budapesten pedig társasházak erkélye égett

- írja a katasztrófavédelem a honlapján.

Szegeden egy szeméttároló égett, amit tűzijátékok gyújtottak meg. Mátészalkán egy felújítás alatt álló étteremben okozott tüzet egy tűzijáték. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, és két gázpalackot hoztak ki az étteremből.

Társasház erkélyén volt tűz egy tűzijáték miatt Budapesten a VIII. Kerületben. Szintén Budapesten a III. kerületben tűzijátékos dobozok izzottak egy iskola udvarán. A VI. kerületben egy társasház hatodik emeleti erkélyén égett egy beépített napellenző.

hirdetés

Tűzijáték okozta azt a tüzet is, amelyben egy ponyvaszerkezetű garázs égett Felsőzsolcán. Tiszaalpáron egy családi ház teteje égett egy eltévedt pirotechnikai termék miatt.

Egy családi ház teteje égett Dunaharasztiban. A tűzijáték okozta tűz a szomszéd telken álló járműben, illetve a két ház közötti kerítésben is kárt tett. Gerdén nyolcvan négyzetméteren égett egy családi ház teteje. A tűzoltók megbontották a födémet és eloltották a tűzijáték miatt keletkezett lángokat.

Karácsonyfán meggyújtott csillagszóró miatt gyulladt ki egy társasházi lakás Budapesten a III. kerületben. A tűzoltók a lángokat megfékezték, de a lakás lakhatatlanná vált, az ott élő három ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Már az év első napján ölt a szén-monoxid.

Eszméletlen állapotban találtak újév reggelén két embert otthonuk fürdőszobájában Pannonhalmán, az egyikük életét vesztette. A tűzoltók mérései kimutatták a gyilkos gázt.

Hárman rosszul lettek szén-monoxid miatt Csorváson. A tűzoltók a gázkazán mellett rendkívül magas szén-monoxid-koncentrációt mutattak ki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk