hirdetés

Tusup megnevezte, ki miatt lett vége a házasságának Katinkával

A konkrét nevet tartalmazó levelet Facebook-oldalán tette közzé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 24.

hirdetés

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága hónapok óta téma, utoljára ma volt fordulat az ügyben: az úszónő bejelentette, a korábbi biztató előjelek ellenére nem tudták rendezni kapcsolatukat, ezért a továbbiakban nem készülnek együtt a versenyekre.

A kapcsolat megromlásának oka viszont ebből sem derült ki, ahogy korábban is csak találgatott róla mindenki. Most azonban maga Shane öntött tiszta vizet a pohárba egy drámai nyílt levéllel, ami így kezdőik:

"A hír igaz, Katinka és én nem folytatjuk tovább együtt sem a magánéletünkben, sem szakmailag, mégpedig "személyes okok" miatt.

De megérdemlitek az igazságot: a "személyes okok" azt jelentik, hogy megcsalt engem.

Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel"

hirdetés

– írja. Majd azzal folytatja, novemberben minden erejével azon volt, hogy helyrehozza házasságukat, mindezt abban a hitben, hogy a válságnak kizárólag az ő nehéz személyisége az oka – mivel állítása szerint Katinka folyamatosan ezt sulykolta neki.

A levélben Tusup azt írja, Katinka végül húsvét hétfőn vallotta be neki, hogy félrelépett. Ő még ezután is mindent megtett azért, hogy megbocsásson neki és rendezzék házasságukat, de mint mondja, ez egyoldalú volt. Sőt, Katinka újra megcsalta Dudással, és innen már nem volt visszaút – fogalmaz.

A keserű hangvételű levél azzal zárul: a történtek fényében Shane meg kell, hogy kérdőjelezze az egész elmúlt 10 évet, hiszen úgy tűnik, kapcsolatuk végig hazugságra épült – az összes kemény munka, "vér, veríték és könny" ellenére, amit megtett azért, hogy hozzásegítse őt gyerekkori álmának megvalósításához.

"Őszintén hiszem, hogy sosem szeretett engem, csak azt az odaadást szerette, amit iránta tanúsítottam"

– fejezi be.

A teljes levél angolul:

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

>

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk