/kekhirek/tul-szexi-tiktok-videoi-miatt-lohette-le-a-ferje-a-brazil-influenszert/
hirdetés

KÉK HÍREK

Túl szexi TikTok-videói miatt lőhette le a férje a brazil influenszert

Egy családi grillezésen szabadultak el az indulatok.
Fotó: elianesiolin/TikTok - szmo.hu
2021. január 27.

hirdetés

Közös gyermekük szeme láttára lőtt le a férje egy brazil influenszert, majd magával is végzett - számol be róla a Daily Star.

A tragikus esetre vasárnap, egy családi grillezésen került sor az ország Ponta Pora nevű régiójában. Eliane Ferreira Siolin és férje, Antonio Aguilera Cantallupi testét a vidéki ház teraszán találták meg, ahol korábban sütögettek.

Eliane testét legalább 14 golyó érte, és jobb karja is törött volt, míg a nyomok szerint a férfi egy golyóval lőtte fejbe magát. Az esetet a jelentés szerint a pár hatéves kislánya is végignézte, akit később a rokonok fogadtak be.

 

hirdetés
@elianesiolin♬ som original - Patrícia Ramos

A helyi média meg nem erősített értesülései szerint a pár egy videó miatt civakodott, amit Eliane a TikTok-on tett közzé. Barátaik szerint a nő és férje nyilvánosan is rendszeresen marták egymást.

Eliane a TikTokon 58 ezer követővel büszkélkedhetett, akik jó részét a kihívó öltözetben feltöltött videóinak köszönhette. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

A nők elleni erőszak súlyos probléma Brazíliában, aminek egy 2015-ös tanulmány szerint az országban hétpercente áldozatul esik valaki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk