hirdetés

KÉK HÍREK

Tudja, hogy bűnt követett el - mondta a nő, aki egy párnával fojtotta meg az anyját szilveszterkor

A rendőröknek azt mondta, hogy szerette az édesanyját. A pszichiátriai kezelés alatt álló nő egy ideje nem szedte a gyógyszereit, feltehetően ezért történhetetett a tragédia.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 03.

hirdetés

Újabb részletek derültek ki a szilveszteri óbudai gyilkosságról. Mint azt megírtuk, a gyanú szerint egy nő megölte a saját édesanyját, akit egy III. kerületi társasházi lakásban találtak holtan csütörtök délben.

Az elhunyt asszony 79 volt, vele élt a 61 éves lánya, akit a rendőrök előállítottak a gyilkosság ügyében. Az RTL Híradó úgy tudja,

a nő azt mondta az egyenruhásoknak, hogy szerette az édesanyját, és tudja, hogy hatalmas bűnt követett el.

A Híradó információi szerint a nő pszichiátriai kezelés alatt áll, a rendőröknek pedig azt mondta, hogy nem jutott hozzá a gyógyszeréhez. Feltehetően ezért történhetett a tragédia. Egy párnával fojthatta meg az anyját még hajnalban.

A Híradó arról is beszámolt, hogy

hirdetés
a nő levelet írt arról, mit tett, amit aztán lerakott a lakásuk bejárati ajtaja elé a lábtörlőre. A szomszédok végül nemcsak a levelet találták meg, hanem a nőt is, aki az ajtó előtt ülve sírt. Ekkor hívták ki a rendőröket, akiknek a nő bevallotta a tettét az RTL Híradó szerint.

Tíztől húsz évig, vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújthatják, a büntetést az ügyészség szerint az Igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetben kell végrehajtani.

Az RTL Híradó riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk