hirdetés

Több napig hevert egy holttest egy budapesti kórház mellékhelyiségében

A kórház rendőrségi vizsgálatra hivatkozva nem nyilatkozik, ám a rendőrség szerint nincs semmilyen vizsgálat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 29.

hirdetés

Egy holttestet találtak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház 9. emeleti várójának mosdójában - írta meg a Blikk. A lap szerint a holttest már több napja ott volt a mosdóban, pedig naponta egyszer biztosan takarítani kellene ott. A hivatalos közlés szerint egy látogató halt meg természetes halállal, a pletykák szerint egy hajléktalan szökött be a kórházba, és lett öngyilkos.

A Blikk által megszólaltatott járványügyi szakorvos teljesen elképedt az eseten. "Ha egy benzinkúton óránként kell a vécét takarítani, akkor milyen előírások vonatkoznak egy kórházra? Legritkább esetben is napi egyszer, de ennél sűrűbben is kötelező a takarítás!" - mondta dr. Ócsai Lajos.korhaz

A kórház bejárata - Forrás: Google Street View

A Blikk a kórház véleményét is szerette volna megtudni, ám a kórházat felügyelő Állami Egészségügyi Ellátó Központ közölte: arra hivatkozva, hogy rendőrségi eljárás folyik, nem nyilatkoznak. A rendőrség szerint azonban nincs szó semmiféle vizsgálatról, ugyanis a haláleset nem minősül rendkívülinek.

A Blikk arról is beszámol, hogy a látogatási időn kívül is bárki könnyedén bejuthat a kórházba, őket sem kérdezte senki, kik ők és mit keresnek ott.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk