/kekhirek/tibi-atya-nyilt-level-orban-viktor-nemi-eroszak/
hirdetés

KÉK HÍREK

Tibi atya nyílt levelet írt Orbán Viktornak

Első hallásra elég meglepő ajánlatot tett.
hirdetés

Nyílt levelet írt Tibi atya a Facebookon Orbán Viktornak, miután a kormányközeli médiában több portál, újság is arról cikkezett az elmúlt napokban, hogy "Tibi atya kebabozójában" erőszakolta meg az afgán férfi az áldozatát. Mint ahogyan mi is beszámoltunk róla, a kebabozót és a mellette álló kocsmát sokan tényleg Tibi atya vendéglátóhelyeiként emlegetik, mivel azokon marketingfogásként a pap képét helyezték el. Ettől azonban még semmi köze a Humbák Művek Kft.-nek az említett helyekhez, sőt: perben állnak velük, védjegybitorlás miatt.

A Tibi atya Facebook-oldalon most közzétett levélben többek között erről a személyes szálról is szó esett, hiszen úgy érzik, politikai bosszúból keverték bele az erőszakoló migráns ügyébe a brandet, amiért nem sokkal előtte Tibi atya "kritizálta a kormánymédia néhány cinikus újságíróját". Ezen túllépve azonban kemény gondolatokat fogalmaztak meg Orbán Viktorral és a kormánnyal szemben.

"Orbán Viktor kormánya arra kapott mandátumot a szavazóitól, hogy megvédjen minket" - olvasható a levélben, amely azt is írja, "a kormány tízmilliárdokat költ bevándorlásellenes kampányra, és azt ígérte, hogy a korruptságáért cserébe közbiztonsággal fizet".

A levél azonban ennél sokkal többről szól: konkrét akciótervet dolgozott ki azért, hogy a jövőben ilyen erőszak ne fordulhasson elő, és felajánlotta, hogy országos biztonsági hálózatot hoz létre kifejezetten a nemi és a családon belüli erőszak megfékezésére.

"Ha követi a munkámat, pontosan tudja, hogy az jóval több, mint öncélú piamarketing. Immáron három éve igyekszem olyan kérdésekkel foglalkozni a blogomon, amikkel szerintem a közszolgálati tévéknek kéne: szélhámosokat és kuruzslókat hajkurászok a nyilvánosságban, ráadásul még sikeresen is. Szeretném ugyanezt most már állami pénzeken csinálni, és kiterjeszteni a munkámat a nemi erőszakosokra és a családon belüli erőszaktevőkre" - írja.

hirdetés

Nem a levegőbe beszél, konkrét elképzelései vannak, hogy ezt hogyan valósítaná meg.

Többek között azt találta ki, hogy fejlesztenének egy applikációt, ami egyetlen gomb lenyomásával bekapcsolja a telefon GPS-jeladóját, és hívást indít az erre a célra kialakított központba.

"Innentől már bele sem kell szólni a segítségkérőnek, percek alatt a helyszínen lennénk. Mindeközben a telefon kameráját és mikrofonját is bekapcsolná, mert az így szerzett kép- és hanganyag fontos bizonyíték lehet a továbbiakban."

A biztonsági szolgálat működését bőven kifejti a posztban is, amelyet ide kattintva tudsz elolvasni, de azt írja a miniszterelnöknek, egyeztessenek személyes találkozót, és akkor ismerteti a részletes költségvetési tervet és a kidolgozott programot is.

Tibi atya

Nyílt levél Orbán Viktornak! Mindössze napokkal azután, hogy kritizáltam a kormánymédia néhány cinikus újságíróját, a kormánypárti portálok egymással versengve jelentették be, hogy Tibi atya...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk