/kekhirek/tesztagep-magyari-beata-leszakad-kar/
hirdetés

KÉK HÍREK

A cég szerint szándékosan szakította le karját a tésztagéppel a náluk dolgozó nő – nem akarnak fizetni

A tiszaújvárosi asszony 18 millió forint kártérítésre pereli volt munkáltatóját.
Fotó: Rtl Klub Híradó - szmo.hu
2018. július 06.

hirdetés

Magyari Beáta borzalmas balesete 2015-ében történt, amikor a cégnél, ahol dolgozott, a tésztakészítő gép elkapta a bal karját, és olyan erővel húzta be, hogy végül valamivel a könyöke fölött leszakította. Az asszony beperelte főnökeit, ám a 24.hu beszámolója szerint a most kezdődött kártérítési perben a cég egyszerűen azt állítja, az asszony szándékosan tépette le a karját. Bár a szakértői vizsgálat azóta megállapította, hogy a gép hibás volt, sőt az asszony állítása szerint erre korábban többször is felhívta főnökei figyelmét, a munkáltató ügyvédje, Rácz Zoltán most mégis azt mondja: az alperes szerint szándékosan történt az öncsonkítás, "ő már hallott ilyen eseteket."

Az asszony, aki testileg már soha, de úgy érzi, lelkileg sem egyhamar fog felépülni a történtekből, meg van döbbenve.

"Képtelenség, hogy valaki olyanra vállalkozik, hogy megkínoztatja és egy életre lenyomorítja magát. Nem is értem, hogy gondolhatja ezt komolyan bárki is" - mondta.

A családanya 18 millió forint kártérítést kér, a per ki tudja, meddig húzódik. Mint kiderült, a céghez be sem volt jelentve, így munkanélküli segélyt sem kapott, és komoly anyagi nehézségekkel is küzd.

Az Rtl Klub Híradójának 2016-os riportja az esetről itt látható

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk