/kekhirek/tarskereson-halozta-be-partnereit-a-budaorsi-no-majd-elboditotta-es-kifosztotta-oket/
hirdetés

KÉK HÍREK

Társkeresőn hálózta be partnereit a budaörsi nő, majd elbódította és kifosztotta őket

Volt olyan is köztük, akit kórházba kellett szállítani, annyira rosszul lett.
hirdetés

A Budaörsi Járási Ügyészség indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki elbódította, majd kifosztotta a társkereső oldalakon megismert partnereit, írja az Ügyészség.

A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal nő különböző internetes társkereső oldalakon regisztrált, egy nem őt ábrázoló fényképpel, álnéven. Idén szeptember elején kapcsolatba lépett egy férfival, akivel leveleztek, telefonszámot cseréltek, majd a margitszigeti szökőkútnál találkozót beszéltek meg.

A nő a találkozóra magával vitt egy műanyag flakont, amelyben bódító hatású szer volt, ezt átadta a férfinak és arra kérte, hogy az italt egyszerre hajtsa fel. A férfi kiitta az italt, majd rövid beszélgetés után elveszítette az eszméletét. A nő ekkor átkutatta a ruháját, a zsebéből egy mobiltelefont, a nyakából pedig egy nyakláncot elvett, majd eltűnt.

Az áldozat csak másnap reggel tért magához a margitszigeti padon, ás orvoshoz került, mert még mindig zavart állapotban volt.

A nő másnap egy másik, hasonló módon megismert és elbódított férfi értékeit is megszerezte - őt már rosszulléte miatt kórházba kellett szállítani.

hirdetés

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt október 3-án, egy szórakozóhelyen fogták el, a táskájában gyógyszereket és feloldott gyógyszerrel teli üveget találtak.

A kifosztás bűntettével gyanúsított nő esetében az, hogy a nyomozás sikerét bizonyítékok elrejtésével ne veszélyeztesse, újabb bűncselekményt ne kövessen el és ne rejtőzzön el a hatóság elől, kizárólag a letartóztatásával érhető el. A Budaörsi Járási Ügyészség ezért tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk