hirdetés

Tahi Tóth László visszatér a színpadra az agyműtétje után

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész végre nyilatkozott az állapotáról és a terveiről.
Bors - szmo.hu
2017. április 08.

hirdetés

Végre nyilatkozott az állapotáról Tahi Tóth László, aki még január végén, a József Attila Színház színpadán lett rosszul, a Hattyúdal című színdarab egyik előadásán, rövidesen pedig kiderült, hogy egy korábbi stroke miatt agyműtétre szorul. A sikeres műtéten áteső művész most a Borsnak nyilatkozott állapotáról. A bulvárlapnak többek között azt is elárulta, hogy

a következő évadban vissza is térhet a színpadra, méghozzá éppen a Hattyúdallal.

"Már felkértek újra a Hattyúdalban Tamburás szerepére. Nemcsák Károly igazgató barátom hívott fel azzal, hogy vállaljam el" - mesélte a lapnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész. Ugyanakkor azt is elárulta, tart egy kicsit a darabtól, mivel rossz emlékeket idéz benne.

"
Ebben a darabban lettem rosszul. Tudom, hogy most már minden rendben, de nem akarok megint olyan helyzetbe kerülni… Kicsit félek.

Tahi Tóth a nyáron alaposan át fogja gondolni, elvállalja-e a szerepet, vagy sem, bár annyit már most elárult, hogy a szíve az igen felé húz, elvégre az egyik legkedvesebb szerepéről van szó.

Ami a színész állapotát illeti, már sokkal jobban érzi magát, bár a Borsnak elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon van túl. "Nem lehet visszaadni azt az érzést, amikor az ember beteg, amikor szinte minden percben fél… Nagyon nehéz, engem is komolyan megvisel. Úgy gondolom, hogy az a legjobb, ha nem is beszélek róla. Szeretném elfelejteni" - mondta.

hirdetés

Címkép: YouTube


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk