/kekhirek/tagadja-az-apolo-hogy-megeroszakolta-volna-a-beteget-szerinte-a-no-kezdemenyezett/
hirdetés

KÉK HÍREK

Tagadja a sátoraljaújhelyi kórház ápolója, hogy megerőszakolta az egyik beteget, szerinte a nő kezdeményezett

Az ügyészség szerint az ápoló kihasználta, hogy a beteg a neki beadott gyógyszerektől elkábult, és ekkor támadt rá. A férfit szerdán letartóztatták.
hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a férfit, akivel szemben a hatóság szexuális erőszak elkövetése miatt indított eljárást.

Az RTL Híradó kedden úgy értesült, hogy egy 53 éves férfi a kórteremben erőszakolta meg a 35 éves nőt.

A sátoraljaújhelyi kórház ápolója tagadja, hogy megerőszakolta volna az egyik beteget, azt állítja, hogy a nő kezdeményezett.

Az ügyészség szerint az ápoló kihasználta, hogy a beteg a neki beadott gyógyszerektől elkábult. Jogg Zsolt, a Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivő elmondta: "A gyógyszerek hatása alatt szedált állapotban aludt, hajnali órákban, a kórteremben. A gyanúsított bement hozzá a kórterembe, a nő alsó ruházatát levette, majd pedig a sérelmére szexuális cselekményt követett el."

hirdetés

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a beteg felébredt, és segítségért kiáltott, de az ápoló arra kérte, maradjon csendben, és kiment a szobából. A bántalmazott nő másnap feljelentést tett.

A férfit szerdán letartóztatták. Ha elítélik, akár tíz év börtönt is kaphat. A gyanúsított tagadja a bűncselekmény elkövetését, sőt a gyanúsítás ténye ellen is panasszal élt. Azzal védekezik, hogy a szexuális cselekményre a sértett beleegyezésével, sőt kezdeményezésével került sor.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk